MINA SE NAFATIRALA PARA ZBOG ESKPLICITNOG SADRŽAJA: Debelo joj je plaćeno za sve INTIMNE ODNOSE, PROFITIRALA NAJVIŠE OD SVIH!

Autor:

Zadruga

29.06.2021

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški zaradila najviše para od intminih scena!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official

Mina Vrbaški oborila je sve rekorde u broju partnera tokom učešća u rijalitiju! Četrnaest muškaraca je promenila, i dok se mnogi pitaju zna li ona šta hoće i ko joj se sviđa, Mina zarađuje veliku lovu. Svaku vezu u rijalitiju ona debelo naplati!

Za svakog dečka u Zadruzi dobija dodatni honorar!

Pročitajte: Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović će biti u šoku kada saznaju! Fanovi im iznajmili stan!

– Mina ima dogovor sa produkcijom da joj svaki odnos sa nekim učesnikom Zadruge bude plaćen. Kada treba da se napravi neki skandal, drama, nova afera ona stupa na snagu. Njoj nije bitno s kim će biti jednostavno to gleda kao ulogu u filmu, kao da je glumica kojoj je plaćeno da odglumi i to odlično radi. Iskreno ne znam koju cifru je dobila za Mišela, ali reći će mi kad izađe. Ona je devojka sama priznala da se bavila prostitucijom, jednostvno je navikla da naplaćuje takve stvari, šta je tu loše, makar je pošten igrač za razliku od drugih devojaka. Najbolje će profitirati od svih – kaže Minin drug za Svet.

TO SHVATA KAO ULOGU!

Vrbaški je u četvrtu sezonu ušla je sa 11 propalih veza u prethodnim sezonama rijalitija „Zadruga“, ali je nastavila da istim tempom menja partnere. Ubrzo po ulasku u „Zadrugu 4“ imala je i kratku aferu sa Milanom Jankovićem Čorbom, potom uplovila u romansu sa Franom Pujasom, ali i sa Filipom Carom. Nakon te propale veze okrenula se Mišelu Gvozdenoviću. Inače, tokom prethodnih učešća u rijalitiju Mina je bila sa: Nemanjom Đerićem Đeksonom, Tomom Panićem, Jovicom Putnikovićem, Markom Markovićem, Savom Perovićem, Mateom Matijevićem, Mensurom Ajdarpašićem, Vladimirom Tomovićem, Ervinom Mujakovićem i Adamom Đoganijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zivoslav

29.06.2021 08:10

Javna prostitucija na TV.

Milena

29.06.2021 12:16

@zivoslav - Baš tako, zna se da je ona prostitutka, a mitrovićima niko ništa ne može, deca sve to gledaju