(VIDEO) TAKIJA SLOMILA TUGA ZBOG MAJE, PA SE RASPLAKAO PRED KAMERAMA: Bio sam u BOLNICI, palio sam i sveću za ĆERKINO ZDRAVLJE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.06.2021

20:31

Maja Marinković trenutno se nalazi u ljubavnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a njihova rasprave i turbulencije eskalirale su njenim žestokim udarcima od betonske stubove, staklo..

(VIDEO) TAKIJA SLOMILA TUGA ZBOG MAJE, PA SE RASPLAKAO PRED KAMERAMA: Bio sam u BOLNICI, palio sam i sveću za ĆERKINO ZDRAVLJE!

Republika.rs

Komentari (5)

Loading
Milivanili

28.06.2021 21:06

Ništa tu nije kriv Janjuš, kakav god da je. Pametna i normalna devojka imala bi dostojanstvo i odavno ga šutnula. Ali, Maja je nepametna, a ti si kao otac kriv za njeno ponašanje jer si je vaspitao tako da ona bude umišljena, i da smatra da može svakome da radi šta hoće, da pljuje druge, ucenjuje, preti,otima namerno momke drugim devojkama kako bi ih ponizila i pokazala im da nju hoće svako,a njih niko, i da histeriše ako ne dobije ono što misli da njoj pripada. Uzdižeš je bez ikakvog osnova, a posle ovoga je više niko normalan neće hteti

Goca

28.06.2021 23:44

" Maja rijaliti tri godine nosi na ledjima..." Katastrofa, g-din Taki pod hitno da skine rużičaste naočare i realno sagleda ćerkino stanje!

Hahar

29.06.2021 09:57

Napravio od deteta debila razmazenog i naravno da su svi krivi osim nje same hahaha

cica

29.06.2021 12:01

Video od Marije kako je unovčila Miljaninu bolest pa hoće i on.Da ti je važno dete vodio bi je kući .Šta očekuješ,sažaljenje.I Taki i Maja pod hitno na lećenje.