MARIJA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU 5! Bivša zadrugarka se odala!

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.06.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ulazi u narednu sezonu rijalitija "Zadruga", što je i ona sama potvrdila.

Foto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić ulazi u Zadrugu

Iako je aktuelna sezona "Zadruge" još uvek u toku, već se spekuliše ko će biti učesnici "Zadruge 5". Ipak, pojedini su se i sami odali.

Jedna od njih je i Marija Kulić, majka Miljane Kulić: 

- Retko ko bi mogao da izdrži ovo što su ti radili i što su ti izgovarali ovi monstrumi, smradovi. Samo da se oporavim i uđem ja u iduću sezonu, pa ćeš da vidiš kako će da prođe pola njih - poručila je sinoć Marija Miljani, aludirajući na sopstveno zdravstveno stanje koje je, nažalost, narušeno.

Podsetimo, cela porodica Kulić bila je deo ovog popularnog rijalitija, a Marija je često bila u centru svih svađa koje su se dešavale, posebno one u kojima je akterka bila i njena ćerka.

Osim Marije Kulić, reper Nenad Aleksić Ša takođe je otkrio da će biti deo naredne sezone i da će ući rasterećen. Matora je govorila o tome kako ulazi u peticu i kako neće biti sama već u paru sa nekim od učesnika aktuelne sezone, a koji je u vezi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

28.06.2021 18:48

Nećeš, nećeš

Slavko

29.06.2021 16:11

Treba da se cuva i leci.