(FOTO) TARA SE VRATILA STAROJ LJUBAVI: Nakon što je Ša raskinuo sa njom, okrenula novi list i noć provela sa NJIM!

Autor:

Zadruga

26.06.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će repera dotući!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Tara

Nakon što je Nenad Aleksić Ša raskinuo sa Tarom Simov i od bivše supruge Ivane Aleksić tražio drugu šansu, ona je odlučila da okrene novi list.

Naime, Tara je ovo veče provela u društvu zgodnog bivšeg zadrugara, na kog je Ša bio ekstremno ljubomoran, čak i pre nego što je ozvaničio ljubav sa njom. U pitanju je Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić, članice grupe ,,Hurikejn".

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja i Nikola

Tara je na svom Instagramu objavila stori na kom je snimala Đorđevića koji je vozi na motoru. Podsetimo, tokom boravka na imanju, Nikola je uvek isticao koliko voli motore i da mu je to velika ljubav. Nikola je pogledao u jednom trenutku u kameru i namignuo Tari, a potom se snimak gasi.

Ša je nekoliko puta ulazio u žestoke sukobe sa Nikolom, tokom kojih mu je pretio da će se obračunati kada budu izašli napolje, a da li će mu ovaj potez srušiti sve snove, procenite sami, jedno je sigurno, da se Tara provodi.

Foto: instagram.com/tarasimov
Tara i Nikola

Ono što je zanimljivo jeste da je Tara priznala da je sa Nikolom Nenadu teralam inat i namerno mu pravila ljubomorne scene, kada su imale krize u odnosu, pre nego što su ozvaničili njihovu romansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading