MARIJA KULIĆ PONOVO U ZADRUZI: Ukućanima se sprema HAOS, a kada budu videli NJIH neće im biti dobro!

Autor:

Zadruga

25.06.2021

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari će sigurno biti iznenađenim onim što im Veliki šef sprema, ali i šokirani zadrugarima povratnicima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Zadrugari su navikli da se subotom nađu na meti sedme sile, međutim, ovoga puta je Veliki šef je rešio da promeni raspored ukućanima, te iznenadi i njih i publiku koja ih prati.

Naime, sutra će biti organizovan ''Karaoke obračun'', zadrugari će sigurno u prvi mah biti oduševljeni, ali pitanje je kako će reagovati kada budu videli ko su članovi žirija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Oni ni ne slute da će im u ovom takmičenju žirirati bivši zadrugari, koji čine Marija Kulić, Ana Korać, Ivana Šopić, Jelena Pešić i Bane Čolak

Zabava je zasigurno zagarantovana, a učesnici će se naći na meti žirija koji će pored talenta koji će pokazati, komentarisati i učešće zadrugara u rijalitiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

26.06.2021 05:04

Nestrucan ziri.

Milena

26.06.2021 11:13

@Jelena - Pačavra se razume u muziku i ritam isto kao ćerka, bolje da su je vodili kod logopeda , ako znaju šta je to, dok je bila mala, jer kad priča krlja da je grozno slušati, pa nisu za dž spikeri bez govorne mane A i jedva će dočekati da ćerki pačavri da 12 poena i da je bodri da je super i da će ove godine pobediti....pa i hoće, kax je sve namešteno i nema pravde