ŠA ULAZI U ZADRUGU 5! Reper se nesmotreno odao, pa otkrio detalje!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.06.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da mu nije dosta bilo blamiranja u ovoj sezoni, Nenad Aleksić Ša biće učesnik i "Zadruge 5".

Foto: youtube.com/pink.rs
Reperu se osladio rijaliti

Poslednjih dana reper je potpuno promenio ploču, te je pred sam kraj rijalitija reper Nenad Aleksić Ša pokušava da se opere od preljube koju je napravio,  a potom još gorih uvreda koje je uputio sada bivšoj supruzi Ivani Aleksić.

Sada kada je rešio da obnovi kontakt sa Ivanom i dok ga još drži razočarenje koje ima prema Tari Simov, nesmotreno je otkrio da će biti deo i naredne sezone "Zadruge"

-Ti ne znaš, ja sam se pogubio par meseci pre ulaska. Jedino gde me je Bog pogledao jeste što nisam ćaknut, stabilan sam. Sad sam siguran da ulazim u peticu - rekao je Ša tokom šetnje sa Franom.

Inače, nakon što je Ša ponovo izneo koliko se razočarao u devojku Taru Simov, oglasila se i ona na društvenim mrežama i definitivno stavila tačku na ovu rijaliti ljubav. 

Da li će se situacija promeniti kada dođe kraj rijalitija, ostaje da vidimo u narednim nedeljama.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miroslav

25.06.2021 19:54

Nemojte ljudi, ko Boga vas molim.

MladenBg

03.07.2021 04:57

Ja ovome predlazem da od para sto je zaradio, otvori pekaru i pravi burek. On je muzicar i zvezda kao moja baba. A o karakteru necu ni da govorim. Sljam koji menja misljenje kako vetar duva.