(VIDEO) SVAKI DAN OVAKO PATIM: Zadrugar pokušao da pobegne, a obezbeđenje mu PRETILO!

Autor: Republika.rs

Zadruga

25.06.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušao je da pobegne!

RepublikaFoto: printscreen
Pokušao je da pobegne!

Nenad Lazić Neca sinoć je želeo da privuče pažnju, te je otišao u Rajski vrt i počeo da cepa i lomi ogradu kako bi pokušao da pobegne iz rijalitija.

Mnogi su posumnjali da je ovo uradio jer se iznervirao što nijedan njegov klip nije pušten tokom emisije "Gledanje snimaka".

Dok je cepao ogradu, čulo se kako mu se obraća momak iz obezbeđenja. U želji da ga smiri, član obezbeđenja mu je zapretio da će biti kažnjen ukoliko bude nastavio da uništava inventar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može više!

- Neco, ne glupiraj se, dobićeš tromesečni honorar. Vrati to kako je bilo i vrati se tamo - rekao mu je pripadnik obezbeđenja.

Neca je počeo da se baca po Rajskom vrtu, a onda je i zaplakao.

- Svaki dan ovako patim... Kako ne shvatate da mi treba pomoć. Ne mogu više da ćutim, da budem ovako slab, nemam nimalo samopouzdanja. Ako mi oduzmete tromesečni, neću da imam ništa... Svaki dan molim u nadi da će da mi se vrati samopouzdanje - pričao je sam sa sobom Neca.

Obezbeđenje ga je zamolilo da napusti Rajski vrt, a on je nastavio da drami po imanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading