(FOTO) NE OPRAŠTAM: Oglasio se Mateja Matijević nakon Tarinog javnog IZVINJENJA, pa joj poslao brutalnu poruku!

Autor:

Zadruga

24.06.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio i da li će biti sa bivšom u kontaktu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja Matijević

Nakon što je Tara Simov na svom Instagram profilu objavila stori i uputila javno izvinjenje porodici Matijević i njenom bivšem dečku Mateji, stupili smo u kontakt sa njim kako bi čuli njegovu stranu priče.

Mateja nam je otkrio da se trenutno nalazi u Egiptu, gde je odlučio da odmori malo nakon svih obaveza koje je imao, a kada smo ga upitali za izjavu, nije krio da je iznenađen.

- Ne znam ništa, nisam ispratio, o čemu se radi? - rekao je Mateja, pa kada smo mu objasnili šta se desilo i upitali ga da li prihvata izvinjenje, jasno je poslao poruku:

RepublikaFoto: Republika.rs
Matijević

- Prihvatam izvinjenje, ali ne opraštam. Mislim da je izvinjenje bilo neophodno, jer su joj ubačene neke stvari da sam rekao o njoj, što nije istina. Drago mi je da se napokon izvinila, jer je ona išla po makedonskim medijima i pričala da se nikome ne izvinjava - rekao je Mateja.

Upitali smo ga da li bi hteo da bude sa Tarom u kontaktu nakon ovog poteza, kratko je samo prokomentarisao:

- Neću biti u kontaktu sa njom, posle svega mislim da nema ni potrebe. Imam neke druge obaveze, radim i sve mi je super sada - rekao je Matijević.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mateja i Tara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading