(VIDEO) POTRESNI VIDEO: Maja Marinković udarala GLAVOM OD STAKLO, obezbeđenje jedva sprečilo neviđeni haos, zadrugari prebledeli od straha!

Autor:

Zadruga

22.06.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su u šoku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš prave haos

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sukobili su se tokom komentarisanja snimaka Aleksandre Nikolić, inače njegove rijaliti supruge.

Podsetimo, Maja je nekoliko puta već pravila drame i haose zbog Aleksandre, te je iznela da su Janjuš i ona imali intimne odnose, te je isticala i da ima dokaze za to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja

Maja je ponovo napravila skandal jer je uhvatila Janjuša kako gleda u snimak Nikolićeve, te je usledila žestoka svađa, tokom koje je Marinkovićeva počela udarati glavom od staklo na prozoru. Obezbeđenje je odmah odreagovalo i zaustavilo Maju, a onda su zadrugari odreagovali i savetovali je.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja vrišti

- Majo, zašto udaraš glavom od staklo? - upitao je Đedović.

- Nemoj da me grebeš, iz čista mira, milirajdu puta! Šta treba, da gledam u plafon?! Neću da imam kontakt sa tobom, devojko! - ponavljao je u krug Janjuš. 

Maja je kasnije uspela da dobije ono što je htela, da joj Janjuš priđe, a on je opet pokazao koliko mu je jak karakter, da je popustio zadrugarki po ko zna koji put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading