(FOTO) NAŠLA NOVOG DEČKA?! Anu Korać ljubi zgodni momak u kolima, ona razvukla osmeh, a evo o kome se radi!

Autor:

Zadruga

22.06.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je srećna.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Anu Korać ljubi dečko

Bivša zadrugarka Ana Korać nedavno je  pokazala svima da je ponovo zaljubljena, što je izazvalo veliku pažnju, budući da je od raskida sa Davidom Dragojević svoj ljubavni život sakrila kao zmija noge.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Međutim, Koraćeva i dalje nije javno prikazala svog novog dečka, ali zato redovno objavljuje videe i fotografije sa drugim muškarcem koji uzima posebno mesto u njenom srcu.

U pitanju je Stefan Spremo, Anin najbolji drug, koji svuda ide sa njom i pomaže joj u njenim dnevnim obavezama. Ana je sada na Instagramu objavila video u kom se vidi kako joj Stefan ljubi ruku, dok ona uživa u njegovoj pažnji. Dosta se spekulisalo da li su baš njih dvoje u vezi, ali kada je Ana objavila fotografiju istetoviranog momka, njeni fanovi su shvatili da to ipak nije Stefan.

Foto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać i Stefan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Profi elitna

22.06.2021 20:12

Glupa do bola devojka. Izmislila decka i hoce bebu sa njim☺. Da se opere od rabote iz Dubaia. Fejk i poremecena licnost?‍♀️

MladenBg

23.06.2021 04:36

Kako moze ova neobrazovana glupaca da bude elitna??