RIALDA PREŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJKU: Pevačica jedva izvukla živu glavu, kobna noć za ceo bend!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zadruga

22.06.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović doživela težak udes, nastup mogao da je košta života!

Foto: instagram.com/queenrialda
Rialda Karahasanović

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Rialda Karahasanović stekla je veliku popularnost otkako je ušla na imanje u Šimanovcima, a kako Rijaliti saznaje, pevačica je pre tri godine imala jezivu saobraćajku, iz koje se jedva spasla. 

Naime, Rialda se posle tezge na svadbenom veselju vraćala s kolegama za Beograd po mrklom mraku, a njen kolega koji je upravljao vozilom izgubio je kontrolu i udario u banderu pri velikoj brzini. 


- Rialda nije imala potrebu da uđe u rijaliti da bi se promovisala jer je uvek dobro zarađivala, ali je samo htela dodatno da se ispromoviše. Radila je klupske svirke, svadbe i druga veselja i ostajala bi čak prekovremeno da peva, pa se s kolegama iz benda redovno raspravljala kad joj kažu da nema potrebe da ostaju duže nego što je predviđeno. Govorili su joj da nije dobro da na put kreću umorni u zoru, ali nikad nije slušala. Te kobne noći kad se desila saobraćajka Rialda se s bendom vraćala za Beograd sa svadbenog veselja, pa su svi bili premoreni - priča nam sagovornik na početku.
RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Rialda imala tešku saobraćajku

Kako smo saznali, udes se desio u momentu kada je njen kolega iz benda zaspao za volanom i izgubio kontrolu nad vozilom.

Rialda: Onesvestila sam se na tezgi
Karahasanovićeva je jednom prilikom ispričala da je spojila previše sati rada, zbog čega umalo nije pala u nesvest, a razlog tome je što nije stizala redovno da se hrani.
- Jednom sam dobila poziv da pevam na svadbi, a sutradan je jedan par pravio veridbu. Prihvatila sam oba poziva iako sam znala da ću sve to teško da izvedem. Radila sam po ceo dan, pevala sam gostima, ali nikako nisam imala apetit i nisam stizala da jedem. Sutradan se umalo nisam onesvestila, ali je, srećom, još jedna pevačica bila sa mnom, pa je preuzela da peva dok sam se ja oporavljala za stolom - ispričala je Rialda u rijalitiju.

- Bubnjar koji radi s Rialdom ujedno, inače, vozi kombi kojim putuje ceo bend, a jedini ne pije tokom svirke, pa nema ko da ga menja. Bez obzira na to, umor ga je kasno u noć savladao, pa je kolegama predlagao da ostanu u nekom hotelu da se odmore i tek ujutru krenu nazad. Svi su ipak insistirali da se krene iste večeri kući, a Rialda je rekla da ujutru ima neodložive obaveze. Bubnjar je nastavio da vozi dok je ostatak ekipe pričao o svirci, pa nisu primetili da mu je glava pala na volan. Trgli su se kad se začula sirena, ali je on tad već izgubio kontrolu nad autom i udarili su u banderu - priča izvor i nastavlja:

Svi su, srećom, prošli bez teških povreda, ali je Hitna pomoć intervenisala da bi se sve proverilo

- Kolega koji je bio na suvozačevom mestu prošao je bez težih povreda, ali su Rialda i ostatak ljudi u autu na nekoliko minuta bili u nesvesti od siline udarca. Srećom, prošli su s lakšim povredama glave i na rukama, ali su pozvali Hitnu pomoć, za svaki slučaj, da bi se uradili svi neophodni pregledi. Rialda je posle nesreće pauzirala s tezgama jer je svakako preživela traumu, koju je kroz nekoliko nedelja uspela da reši - završava nam sagovornik.

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Bitnija mi je karijera od veze
Rialda Karahasanović vodila je nedavno ozbiljan razgovor s dečkom Kenanom Tahirovićem, pa mu je priznala da joj je karijera uvek bila važnija od emotivnih veza.
- Ne kažem da je ispravno da mi pevanje bude preče od emotivnog partnera, ali ja sam uvek učila sebe da budem samostalna žena. Zato sam nekad umela da stavim karijeru ispred veze i dečka. Shvatam da to nije dobro, ali meni je to u tim momentima bilo jedino ispravno. Možda, kada se jednog dana budem zaljubila do te mere da ne vidim ništa, osim partnera, stvari budu drugačije, ali za sada je ovako kako je - rekla je pevačica, a Kenan ju je zbunjeno posmatrao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading