KRISTIJAN UZIMA KRISTINI DETE: Ostaviće je posle rijalitija, a bebu će čuvati sa Ivanom,TO ĆE BITI MOJ POKLON!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ima pakleni plan da otme dete koje su on i njegova ljubavnica Kristina Spalević napravili pred kamerama "Zadruge 4".

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Kristijan Golubović

Krimi-momak koji je u ovoj sezoni rijalitija prevario dugogodišnju suprugu Ivanu prvi put za toliko godina braka otišao je korak dalje. Naime, on je mladu starletu naveo na otvoren seks pred kamerama, na bludničenje kakvo dosad nismo videli ni u jednom ovakvom formatu. Oni su imali odnose na svakom ćošku, a onda se omaklo da je ona ostala u drugom stanju. Iako bi neko ko već ima ženu i dete insistirao da ona ode na abortus, u ovom slučaju jača strana ima specijalan plan za bebu.

- Kristijan se Ivani zakleo pred bogom u crkvi da će zauvek ostati s njom i da nema sile koja će ih rastaviti. Kroz njegov život su prošle mnoge lake ženske, starlete i pevačice, ali nijedna se nije zadržala duže od mesec dana. Čim su želele više od seksa, on nije hteo da čuje za njih. Odbacivao ih je uz pretnje, a neke je čak i tukao da ga ne bi proganjale. Ivana je znala za sve te afere, ali je isto tako bila sigurna u njihov dogovor.

- Džaba kurvama silikoni i nadogradnje, džaba parfemi i to što su seksi. Mene moj Kiki nikada neće napustiti zbog neke prijave droce. Ja sam ga zato odvela u crkvu, a to je za njega bio zavet. Ja sam njemu poslednja žena za brak. Nas samo smrt može da rastavi - rekla mi je Ivana kada sam je pitao kako se oseća što je on sada sa Kristinom. Ona je mrtva ladna. Ne obazire se ni na šta. Malo je pogodilo što imaju seks tako bez pokrivača, počinje priču jedan od najboljih Kristijanovih drugova za Rijaliti, pa nam otkriva kako se njemu bliski ljudi osećaju sada, kada je ljubavnica u drugom stanju

Spalevićka ima sve simptome drugog stanja

Kristina Spalević otkrila je kako se oseća i da li su promene vezane za njenu trudnoću. Njoj već nekoliko dana kasni, a priznala je i da je telo počelo da se menja, grudi su joj nabujale i ima pojačan apetit.
- Nisam sigurna da li moje promene u ponašanju i raspoloženju dolaze od trudnoće. Non-stop mi se spava, jedem kao mećava, često idem do toaleta. E sad... Postoji i stres, koji mi se nakuplja duže vreme, ne znam da li je zbog toga. Ciklus mi kasni, ne mnogo, ali u principu, kod kuće po meni može da se navije sat. Primećujem nešto. Grudi su mi nabrekle - istakla je pevačica

- Mi se poznajemo celoga života i ja znam da je on veoma srećan što je Kristina trudna. On je više od bilo čega želeo bebu. I sam je pričao da Ivana neće više dece i da se previše vezala za malu Veru. Kiki je nju na kolenima molio da mu rodi još jednu bebu. S obzirom na to da ga veoma dugo i dobro poznajem, a imam i informacije iz produkcije, Kristina će zadržati dete, on joj je zapretio da ni u snu ne pomišlja na abortus.

"Slušaj me sada, ako mi spomeneš abortus, neće biti dobro. Znam da vi tako to rešavate, ali neće moći sa mnom. Znači, moraš da ga rodiš ili te neće biti!"

- Ona se samo smejala, mislila je da se on šali, ali ona još ne zna s kim ima posla. Ima da joj presedne majčino mleko i zažaliće dan kada je došla s njim u bilo kakav odnos. Ona misli da može da ga dobije na dete, ali tek sledi pakao - nastavlja njegov prijatelj, pa dodaje kako krimi-momak već ima plan za bebu i kako je presrećan jer se sve desilo.


- Znam da Kristijan neće dozvoliti da dete živi s njom i s njenim roditeljima, za koje je čuo da su propalice. Još kad je čuo da je otac kockar, a majka lakog morala, sve mu je bilo jasno: "Ovo je dar od boga. On zna da sam želeo treće dete, da sam molio Ivanu da ga rodi. Sada ću da imam dete lepe genetike. Kristina je pametna, zdrava i luda, kao ja. Moja Vera će da dobije brata ili seku. To će biti moj poklon - rekao je on osobi iz produkcije.

- On planira da ga Kristina rodi, a da ga on uzme i s Ivanom čuva. On jeste javno prevario Ivanu, ali oni se neće razvesti. Ivana će mu oprostiti, a on sa Kristinom neće biti u vezi jer ona za njega nije čak ni ljubavnica nego švalerka, kako je i sam rekao pre nekoliko dana za crnim stolom. On smatra da je Kristina kurva i neće dozvoliti da ona gaji dete, a Ivana će mu sve oprostiti na kraju, videćete da će sve ovako biti - tvrdi Kikijev prijatelj koji nas je zamolio da mu ne otkrivamo ime zbog ličnih razloga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Golubović i Kristina se seksaju uprkos trudnoći

Kristina Spalević i Kristijan Golubović nisu učestvovali u poslednjoj igri istine, već su se posvetili jedno drugom i uživali u ostatku noći.
Oni su legli i zagradili krevet da se ne bi videlo previše. Par se konstantno pomerao i menjao poze, a Kristina je ubrzo napustila krevet, pa se i vratila ne bi li nastavili tamo gde su stali. Iako je ona verovatno u drugom stanju, oni se ne odriču vrelih scena ni seksa. Oboje su veoma seksualni i, da mogu, imali bi odnose 24 sata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ami

22.06.2021 14:33

Krimos i dizesapajuca- amaaaan koja dobitna kombinacija za buducnosti djeteta.