(VIDEO) OTAC GA JE ZATEKAO NA GOMILI SA DRUGIM MUŠKARCEM: Gej afera koja je uzdrmala Zadrugu, ISPLIVALI DETALJI!

Autor:

Zadruga

19.06.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ga zatekao na na gomili sa muškarcem, otkriveni detalji!

RepublikaFoto: Wikipedia, Yotuube/Zadruga Official

Pre par godina u"Zadruzi 1"  ispao je skandal kada se Miljana posvađala sa Anđelom Rankovićem i Teodorom Džehverović koji su tada bili u vezi, zbog reči koje su međusobno uputili, te se nakon toga otkrila frapantna tajna o zgodnom manekenu koja je šokirala javnost.

- Ništa Teodora nije rekla! Ja sam sve rekao! Ja ne mešam Teodoru! Rekla si joj da znaš ko je i šta je! Rekla si: Znamo Teodora ko si i šta si! - govorio je Anđelo Miljani i dodao: Ja ti nisam Miljana rekao da si bolesnica! Alo, napala si Teodoru! Reč ti nije rekla! Kako te nije sramota - vikao je maneken tada.

- Pričao si napolju u dvorištu da sam ja luda! Da li misliš da mene dotiče šta ti kažeš?! Psi laju, ja prolazim! Tako možeš sa majkom i ujom da pričaš. Malopre mi psuješ majku, govoriš mi: "Dođi k*rvo da te j*bem!", sada te nije sramota?! Tebi smrdi iz usta! Ja okrećem glavu, jer ti smrdi iz usta! Ajde bis*ksualcu dosta si glumio, kaži šta si, ne zavlači devojku! Saznaće Teodora! Beograd je mali grad! Bis*ksualac reci sa kim te je otac zatekao! Čiji si mi broj tražio! - pričala je svojevremeno Miljana Anđelu, a onda se obratila Teodori:

- Kada sam ja tebi rekla da si k*rva? Tako je ispalo! To je moje mišljenje i uvek ću ga izneti! - nastavila je trudnica.

Gordana Džehverović nastavila je tada da insistira od Zorice Marković da čuje šta su to ona i trudnica pričala o Teodori, što je Anđela još više iznerviralo, zbog čega je počeo da viče na majku svoje devojke.

- Dosta je Anđelo. Ja neću sa tobom da razgovaram! Kada je budeš oženio, kada bude nosila tvoje prezime, tada ćeš da mi kažeš nešto! Kada bude bila Ranković onda ćeš da mi se mešaš! - vikala je Gordana na Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading