(VIDEO) NAKON PRIZNANJA DA JU JE LJUBIO OGLASILA SE I NATAŠA! Otkrila je kakvi su joj planovi sa FILIPOM!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.06.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car će pići kad ovo čuje!

RepublikaFoto: RTV Pink
Otkrila šta očekuje od Cara!

Tokom svađe sa Sanjom Stanković, Filip Car obelodanio je da je prešao granice prijateljskog odnosa sa Natašom Radan, koja je u nedelju napustila rijaliti.

- Da, poljubio sam je u usta u izolaciji i rekao da je trebalo da budem sa njom, i? I ona je rekla da bi bila sa mnom, da se tako nisam ponašao, i? - pitao je Car,

- Nemoj mene da uplićeš u to - rekla mu je Sanja.

- Dobio sam pitanje za Minu i tebe, šta da radim? - objasnio je Car.

Nakon ovih reči Filipa Cara, oglasila se i Nataša Radan.

- Pa ovako, razgovarali jesmo, samo što, iskreno, ja ne shvatam Cara ozbiljno, nemam baš poverenja u njega kada su ljubavni odnosi u pitanju, jeste on meni nešto govorio da sam ja jedina prava devojka za njega, da bi voleo da pokušamo, da ostavimo prostora za to van, ali opet kažem, ja to nisam shvatila ozbiljno, niti imam u planu da započinjem sa njim bilo šta - počela je Nataša.

- Što se tiče poljupca, nismo se poljubili, već je on rekao da želi da me poljubi u nosić pre odlaska i zeznuo me je, poljubio me je na blic onako, bukvalno na sekundu, na kvarno.. Posle se smejao što me zeznuo i to je to. Ne znam, nemam nikakvu nameru, ali nikad se ne zna šta se može desiti - priznala je zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading