(VIDEO) MORBIDNOM IZJAVOM ZGROZILA JAVNOST: Pogledajte šta Matora halapljivo radi za vreme intimnih odnosa u TOKU MENSTRUACIJE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voli krvavo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zgrozila je sve svojom izjavom!

Dok su Matora i Ermina sedele i razgovarale sa drugim zadrugarkama u dvorištu Bele kuće dodakle su se teme menstruacije i krvi.

Matora je tom prilikom otkrila jednu bizarnu istinu. Naime, ona je ostalim zadrugarkama otkrila da voli da oralno zadovoljava žene dok one imaju menstruaciju. Opisivala je ukus kao slan, smejući se dok je pričala o svojoj morbidnoj tajni, a dodala je tom prilikom da voli i ukus svoje krvi. Ona je ovom rečenicom potpuno zgrozila prisutne, a najoštrija u svojim kritikama bila je Ermina:

- Daću ti svoj tampon sledeći put pa ga liži!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MladenBg

18.06.2021 05:06

Ovaj hobit je toliko odvratan, da dodatne gadosti samo to potvrdjuju. Kome je ova nakaza interesantna? U normalnom ambijentu ova bi se sakrila u misju rupu, a ne da drzi slovo u ludarijumu. Ko vise gleda ovaj sabirni centar, gde se ne zna ko je gori od koga.

Milena

18.06.2021 08:17

Matora je debilka i nije bi nego je homosexualka