MILJANI SLEDI DISKVALIFIKACIJA? Kulićka PREKRŠILA jedno od najstrožih pravila ZADRUGE!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.06.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani Kulić sledi ogromna kazna zbog kršenja pravila "Zadruge"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana Kulić i Bora Santana ponovo su ozbilno zaratili, a tokom svađe nisu birali reči koje su upućivali jedno drugome, te su uvrede pljuštale na sve strane.

Sve je počelo tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada su njih dvoje upitani zbog čega se ne podnose:

- On mene organski ne podnosi, govori mi monstruozne reči, psovao mi je majku, da su mi sestre ku**etine, pojela ga je sujeta i svestan je da ga niko ne voli - rekla je Miljana.

 -Ti si najveća bruka ovde! Zaboravila je kad sam molio Zolu da joj ne uzima pare više. Ja sam savetovao Zolu da ne pere noge ovde, da je je*e takvu, da joj uzme sve pare! Ja ću je tužiti zbog onoga što mi je rekla noćas! - besneo je Bora, koji je bio besan zbog toga što ga je Miljana vređala na nacionalnoj osnovi, te je direktno od produkcije tražio da se Kulićeva sankcioniše.

- Sve što izgovorite ovde, produkcija sve čuj! Sve što ste ovde rekli, milionima ste kažnjeni! Ja vam kažem, neće vam biti dobro kad izađete odavde! Ne sumnjaj da će neće biti kažnjen neko ko je vređao! Šta si sad zapeo za to, Boro? - rekao je besno voditelj Milan Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

17.06.2021 19:49

ko pačavru da disk kad je mitrovići sprdaju