(FOTO) MAJU VIŠE NIKO NIKADA NEĆE VIDETI: Taki sve sredio da odvede ćerku, A EVO I GDE!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneo je konačnu odluku!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Taki, Janjuš i Maja

Protekle noći je ponovo došlo do velikog sukoba Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su se posvađali, a onda je došlo do pljuvanja, udaranja i vređanja, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje. 

Nakon učestalih skandaloznih i žestokih rasprava oglasio se Taki Marinković, Majin otac i prokomentarisao sve šta je snašlo njegovu ćerku.

- Ma on nije normalan, oni moraju pod hitno da se razdvoje! Ovo više nije normalno, meni su ljudi rekli da se malo povučem, da prestanem da gledam zbog zdravlja mog, nije ni meni dobro zdravlje, ja ću da poludim više - rekao je Taki, pa dodao da planira da Maju odvede daleko od Srbije:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja napravila haos

- Ona mora da ispoštuje obaveze koje ima, ali posle toga planiram da odemo u Švedsku. Ovo više nije normalno, on je dobio tužbu od žene, smirio se dva dana, to mu je i Miljana rekla, bio je dva dana ucveljen i tužan i sad opet isto. Video sam tamo sa Necom juče šta je bilo, ma nije ga sramota, nasilnik jedan. Moja Maja nosi sve na leđima, a ovaj, to ne traje od juče, to je već dve godine tako - besan je bio Taki za Pink.rs

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Taki i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading