NOVI DOKAZI ŠOKIRALI SVE: Edo se pomirio i sa Draganom i sa Zilhom! FOTOGRAFIJE IH ODALE!

Autor:

Zadruga

17.06.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Dragana zna za ovo?

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Edo i Zilha

Edis Fetić Edo koji je bio učesnik rijaliti programa Zadruga 3 prevario je svoju bivšu suprugu Zilhu sa bivšom modelsicom Draganom Mitar. Podsetimo da je Edo u braku sa Zilhom dobio troje zlatne dece, a da se ceo skandal popeo na viši nivo kada je Fetić pristao na poligrafsko ispitivanje na koje je pao.

Zilha se nikada nije oglašavala po medijima, iako su mnogi pokušavali da dođu do nje. Čak i kada je trebala da ide na suđenje sa ocem njene dece, ona je slala samo advokata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo nasrnuo na Draganu

Prošlo je skoro godinu dana od tog ljubavnog skandala koji se desio na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a sada je usledio potpuni preokret.

Spekulisalo se da je njegova bivša ljubavnica Dragana Mitar ponovo u vezi sa Edisom, ali njih dvoje još uvek to nisu ozvaničili. Ono što je sada sve šokiralo jeste što je Zilha odlučila da promoviše na njenom Instagram profilu kompleks bazena koje poseduje Fetić.

Da li Dragana zna za ovo ili je samo još jedan dokaz da Edo voli da sedi na dve stolice, procenite sami.

RepublikaFoto: instagram.com/zzzzkkkkkkzz
Zilha promoviše Edove bazene

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading