(VIDEO) JANJUŠ IZJAVOM RAZBESNO MAJU: Priznao da VOLI ENU, pa OVO REKAO ZA NJU!

Autor:

Zadruga

15.06.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjuševič priznao da voli Enu!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju sa obračunima ni kada se nalaze izvan velelepnog imanja, te je tako došlo do žestoke svađe i tokom njihovog gostovanja u emisiji ''Amidži šou''. Naime, Janjuš je razbesneo Maju odgovorom na pitanje koju ženu je najviše voleo u životu.

- Enu. Volim je i dalje najviše na svetu, ceo život ću da je volim. To je majka mog deteta. Ceo život ću da je volim... Moja žena će biti moja žena do kraja života - rekao je Janjuš.

- Izvini, šta ti kolutaš očima? - odbrusio je Janjuš Maji.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Zadrugari

- Tolike ljubavi, pa svi došli u ''Zadrugu'' da varaju svoje žene. Toliko su im brakovi bili dobri - uzvratila je Marinkovićeva.

- Patološka ljubomora... Koga ću voleti nego svoju ženu. Ona je majka mog deteta, provela je sa mnom 11 godina. To što sam ja kreten i mentol je moja krivica - dodao je Janjuš, a Maja je odbrusila:

- Razumem njih da ih vole kao žene koje su njima podarile decu. Da su to bile famozne ljubavi, ne bi prevarili svoje žene zbog drugih u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading