IVANA PORUČILA: Tara je TROVALA Ša! Šokantna saznanja iz ljubavnog trougla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preneo sam Nenadu kada mu je žena poručila da ne pije Tarinu kafu, on je rekao da je i prosuo dva-tri puta tu kafu, ispričao je Kenan.

Foto: instagram.com
Ivana Aleksić i Tara Simov

Nakon što je Nenad Aleksić Ša izglasan za osobu koja je najviše razočarala naciju zadrugari su komentarisali njegovo nerazumno ponašanje

Kenan Tahirović je tada ustao, tvrdeći da je njega Tara Simov omađijala i da ne postoji drugo objašnjenje za postupke zbog kojih ga cela Srbija osuđuje. On je ispričao jednu situaciju kada se našao sa Nenadovom sada već bivšom suprugom Ivanom, koja je Nenadu navodno preko njega poručila da se čuva Simovljeve i da ni slučajno ne pije kafu koju mu ona kuva jer ga na taj način truje.

 

- Pričao sam sa Ivanom i rekao sam mu za tu Tarinu kafu da ne pije, on je rekao da je i prosuo dva-tri puta tu kafu. Fran mi je rekao da je prosipao u hotelu - tvrdi Kenan da su odmah posumnjali da će Tara da omađija Nenada i da su ga na to upozoravali, a onda se osvrnuo i na njegove poslednje ispade s ljubavnicom, za koju i sam nije siguran da li je bivša ili i dalje aktuelna, pa se hvata za slamke.

Kenan: Tara ga je omađijala, ja jednostavno nemam drugo objašnjenje za njegovo ponašanje

- Ja jednostavno ne mogu da smislim drugo objašnjenje da ti neko toliko stvari uradi, a ti veruješ u te balone - zaključio je Kenan.

I ostali zadrugari nisu imali milosti prema reperu, pa ga je i Miljana Kulić urnisala komentarom:

- Zbog svega što je uradio, ušao u odnos s Tarom, šta je sve radio s njom, on prelazi preko svega. To je 40 odsto ljubav, 60 odsto inat. Ponizio ženu sa najvećom uličarkom i šljamom od devojke, nazvao suprugu lakom, ponižava porodicu što nisu primili Taru u stan. Ništa mu nije na svetu sveto i zato je razočaranje nacije. Bio je nekada dobar čovek, bio je tu da podeli, postao je Tara Simov. Jednostavno ga i žalim i smejem se, pored svega što je uradio, i mnogo je bezobrazan.

 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Ivana: Uskoro će se sve saznati!

Prethodnih dana Ivana je na Instagram profilu objavila da će njen kozmetički salon, umesto u Novom Beogradu, koji je posedovala u vlasništvu sa bivšim suprugom, biti prebačen na novu lokaciju.

- Da, lokal prebacujem na Vračar. Od jula počinje da radi - rekla je Ivana za Telegraf, ali je ostala pri stavu da neće da komentariše ništa iz rijalitija jer će se ionako, kako ističe, sve saznati:

- Neću da dajem izjave u vezi sa "Zadrugom", pogotovo u vezi sa podelom imovine. Uskoro će vam sve biti malo jasnije

 

Aleksić je i dalje terao po svome, tvrdeći da ga ne dotiču tuđa mišljenja.

- Ne reagujem više jer mi je pun ku*ac, ljudi su mi postali smešni - rekao je, ne potresući se zbog priča da je razočarao naciju, smatrajući da ga ne bi držali u rijalitiju da nije i dalje zanimljiv.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Stefan: Jovana, konačno da i ja tebi napipam sisu!

Dok su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić razmenjivali nežnosti, misici je dunulo da odvuče svog dečka u garderober da bi mu se pohvalila da su joj nabubrile grudi. On se oduševio kada je i sam primetio da su joj grudi veće nego inače:

Jovana: Je l' osećaš?

Stefan: Kako to? Šta si uradila?

Jovana: Tako meni prirodno, nabubri kad treba da dobijem.

Stefan: Konačno da uhvatim sisu!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading