(VIDEO 18+) NIŠTA MU NIJE SVETO, PA NI DETE: Nakon ZAKLETVE da će RASKINUTI sa Majom da bi spasao STARATELJSTVO nad Krunom, Janjuš imao VRELU AKCIJU

Autor:

Zadruga

15.06.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ne prestaje da šokira i iznenađuje.

RepublikaFoto: prinskirintviter
Maja i Janjuš imali vrelu akciju

U ranim jutarnjim satima Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su vrelu akciju ispod pokrivača, što je apsolutno sve šokiralo i iznenadilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš u svađi

Podsetimo, prethodnih dana Janjuš je bio u nervnom rastrojstvu, nakon što je dobio tužbu od svoje bivše supruge Ene, da želi korigovanje odluke o starateljstvu, te je on to predstavio kao da želi da mu oduzme dete, zbog svih eksplicitnih dešavanja koja su se odigrala sa Marinkovićevom

Međutim, izgleda da su mu neke stvari i nagoni i te kako preči od toga da se predstavi kao uzoran otac, pa je ponovo sebi dozvolio i dopustio da ispod pokrivača sa Majom ima intiman odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Tu

15.06.2021 11:06

Budalu ne treba ni komentarisati. Nimfomanku maju, takofje. Njemu treba potpuno uskratiti vidjanje deteta, jer je olos i nasilnik, a za psiho bolesnicu zatraziti zabranu prilaska. Ona uz punu njegovu saglasnost moze da naudi detetu. Folirant, koji toliko voli svoje dete, nadje utehu u seksu? Ma, fuj, bre. Koga on laze? Neka posteno kaze, da mu je draze medjunozje nimfomanke od deteta i neka nastavi dalje.