RAZVEZLA JEZIK ZA SVE PARE: Nataša Radan otkrila zašto je NJU postavila za vođu, a tek šta je rekla za Cara - ŠOKIRAĆE VAS!

Autor:

Zadruga

14.06.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša progovorila o svemu što je ćutala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša i Car

Bivša zadrugarka Nataša Radan koja je prošle noći napustila Zadrugu odlučila je da razveze jezik i otkrije sve tajne koje je proteklih devet meseci čuvala u sebi. Nataša je otkrila zbog čega je izabrala da baš Rialda Karahasanović, poznatija kao šef ,,Ketering klana" bude ovonedeljni vođa. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nataša

- Smatram da je ona jedina, da ne pominjem sad druge, koja mi je bila pravi prijatelj i iskrena od starta prema meni. Čak i kada me je kritikovala, ona to nije radila zlonamerno, već da bi mi ukazala možda na neke greške koje pravim. Zaslužila je da bude vođa - govori Nataša

Filip Car otkrio je Drvetu mudrosti da smatra kako je Radanova jedina devojka koja njemu odgovara, te je bivša zadrugarka za Pink.rs i to prokomentarisala. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Car

- Pa to smo on i ja nešto pričali, on mi je rekao kako ga je Janjuš pitao da li je zaljubljen u mene i on mu je rekao da jeste. I pričao je kao kako da nije bio sa Minom, Sanjom i da ja nisam imala tu priču sa Anđelom, da bi mi bili zajedno. Rekao mi je da ga čekam napolju, ali i da čak ako budem sa nekim da će on presuditi da mi budemo zajedno. Meni se on ne dopada, ne bih bila sa njim, mislim, dopao mi se u početku, ne fizički toliko koliko je imao nešto što mi se svidelo, ali posle kako je bio sa jednom, drugom, trećom, to je prestalo - zaključila je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading