(VIDEO) KRISTINA JE NAJGORA LJUBAVNICA, A JANJUŠ JE PONIZIO DETE: Miljana Kulić nije štedela reči na PRELJUBNICIMA!

Autor:

Zadruga

14.06.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva oplela po sadašnjim i bivšim preljubnicima.

Foto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić oštro prokomentarisala ljubavne parove

Miljana Kulić razgovarala je sinoć sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o aktuelnim situacijama u Beloj kući, a prvi na tapeti bili su joj Kristijan Golubović i Kristina Spalević. 

- Kristijan ponižava druge da bi sebe uzdigao. On čisti jer mu je duša prljava, tako se oseća čistijim. Ja sam zabezeknuta ostala gde on priča za svoju suprugu da je šizofreničarka. Ušao ovde, povredio suprugu. Izabrao je Kristinu kao izbor svoj, a toliko je ponižava, govori da je džukela. A njoj očigledno odgovara zbog rijalitija da bude sa njim. Od svih ljubavnica mi je najviše žao nje. Bleda je kao krpa. On je najlošiji čovek koga sam u životu upoznala. Mislim da je ljudima ogavan, da se gade kada se on pojavi na TV-u - rekla je Miljana.

- Kako komentarišeš situaciju u kojoj se našao Ša? - pitao je Darko.

Foto: youtube.com/printscreen
Kulićeva smatra da će se Nenad pokajati

- On je to najviše uradio iz inata. I prema nama i prema supruzi. Podelio je sa suprugom sve, pa je platio Tarinu kaznu iz inata, da bi dokazao ljubav. Čovek je otišao u aut. Počeo je najgore da priča o svojoj porodici jer Taru nisu primili u stan... Ko bi primio Taru u stan? Znamo svi kakva je ona. A njemu je sve to okej. On će da se pokaje zbog svega, i što je platio kaznu, i što je srozao sebe, ljudi ga smatraju šalabajzerom. Tara Simov da od njega napravi majmuna, magarca, da on bude toliko zaslepljen. On je svestan svega, ali ne želi to da prizna sebi - istakla je Kulićeva.

- Kako komentarišeš Maju i Janjuša? - glasilo je naredno pitanje. 

Foto: youtube.com/printscreen
Smatra da je Janjuš ponizio svoju ćerku

- Katastrofa. Otac jedan da se toliko puta kune dete i slaže, da se bije po televiziji. Naravno da će svaka majka da zaštiti svoje dete. Maja je mnogo sebična, a njemu je tek sada došlo iz d*peta u glavu. On sam započinje neke stari jer želi da se vrti priča oko njega. Ponizio je svoje dete ponašanjem, razumem njegovu suprugu - poručila je za kraj Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading