(FOTO) ONA VOLI ŽENE I FRIGIDNA JE: Bivši momak Sandre Rešić opleo po zadrugarki, pa otkrio razlog raskida!

Autor: Republika.rs

Zadruga

13.06.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je razlog!

RepublikaFoto: printscreen
Sandra je uvek bila malo čudna svom bivšem dečku!

Sandra Rešić ušla je u Zadrugu kao zauzeta devojka, ali dečka gotovo da nije ni spomenula.

Ljubavne priče u rijalitiju za nju ne postoje, ali zato joj je i te kako prijao poljubac sa Jovanom Tomić Matorom što njenog, sada već bivšeg dečka nije iznenadilo.Tara Simov prva saznala da je dečko šutnuo Sandru!

- Sandra i ja smo se zabavljali skoro godinu dana. U početku je sva bila slatka, ali kako je vreme odmicalo sve se više ponašala kao muško. Prvo sam nešto ljubomorisao, a onda sam shvatio da nju muškarci uopšte ne zanimaju i da je frigidna. Posle sam od prijatelja čuo da je bila sa par žena, i da voli i jedno i drugo. Mislim da su joj muškaraci samo pokriće. Kada sam shvatio da je le****ka, ja sam je ostavio- kaže za Svet Sandrin bivši dečko i podseća da je ona pre par godina na svom Instgram profilu poslala poruku “Volim žene”.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Volela je žene!

- E pa lakše mi je da podnesem 100 ružnih poruka, nego brdo slika polnih organa muškarčina. Druže da l’ misliš da ću da kažem: „Vau, dođi i uzmi me?“. Volim žene! Tačka - napisala je tada Sandra.

I dok ona misli da je dečko čeka Tara Simov je otkrila šta joj je Sandra poverila: 

- Meni je Miroslav bio mirna luka kao i Nenadu njegov brak. Ali jedva čekam da izađem da ga ne vidim više, sad će me muvati svi živi, a ja da budem sa njim nema šanse. Koga boli k***c za njega kad me čeka i karijera i ceo svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading