(VIDEO) IGRAŠ NA KVARNO U ODNOSU NA NJEGA: Paula i Fran doneli SVETSKU SCENU, pa POSVAĐALI ČLANOVE ŽIRIJA!

Autor:

Zadruga

12.06.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas i Paula posvađali članove žirija!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin i Fran Pujas

Odnos Paule Hublin i Frana Pujasa intrigira, kako publiku, tako i zadrugare, od samog početka "Zadruge 4". Njihovi česti turbulentni raskidi i pomirenja postali su uobičajni u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Poslednji skandal dogodio se kada je Paula nekoliko puta nasrnula na Frana zbog toga što ju je, kako je tvrdila, provocirao i nije želeo da izađe iz kreveta. Od tada se njihova komunikacija svela na minimun, ali su sve to ostavili po strani kako bi još jednom zajedno nastupili na "Zadrugoviziji". Večeras su se predstavili pesmom "Fefe", koju u originalu izvode Niki Minaž i reper SiksNajn.

Od ovog ekstravagantnog para se uvek očekuje najbolji nastup, ravan svetskoj slavi, kao što je do sada i bilo. Paula i Fran su se potrudili kako pevački, tako i scenskim pokretima, ali i kostimima u potpunili ceo doživljaj.

Paulin i Franov nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksa.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

- Vi ste kao najslađi par, to sam ti rekla za Novu godinu, žao mi je što ste se toliko ispovređivali, ali ste drugačiji od svih ostalih parova, na sceni si urbana, fantastična. Treba da uradiš nešto, Zadrugovizije kidaš! Nekad igraš kvarno, u odnosu na ovog malog, ali otom potom! Ali sve pršti - rekla je Stanija.

- Ja sam toliko uživala, ovo je bila svetska scena! Paula pod hitno da kreneš da se baviš pevanjem! Neću da zalazim u vaš ljubavni odnos, ali ovo što sam videla na sceni je fantastično - izjavila je Ljupka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

- Nemojte više da nastupate zajedno, neki pevajući kaktusić, on je bolji kada je u drugoj varijanti, a ti si izgorela ovde, brutalno izgledaš! Stvarno genijalno! Ali nekako si njega stavila u pozadinu, a mislim da Fran može i te kako! - bio je jasan Dejan.

- Ja se ne slažem sa tobom, meni su bili top! Malo je bit monoton, samo zbog toga, ali jedna od retkih koja zna, a ne bavi se muzikom, a zna kako da se drži mikrofon je Paula. Neću da ulazim u ljubavne stvari, to su vaše ljubavne igrarije. Bilo mi je super, ja volim tu vrstu muzike, ali razumem da ono, nastupajte zajedno i znam da ćete oboje početi da se bavite muzikom - rekla je Kija.

Stanija i Kija su uputile jedna drugoj par pecki zbog Paule i Frana i stavova koji su se razilazili, pa je Kockareva poručila rijaliti zvezdi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Stanija, čujem te! Molim te, Stanija, prekini sestro! - poručila je Kija.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đuka

13.06.2021 07:51

Podeljene naagrade po ključu BiH, Hrvatska i Srbija.