(FOTO) KAKVO PONIŽENJE ZA ŠA: Tara Simov se UVIJALA U KRILU bivšem zadrugaru, on BRUTALNO PROZVAO Nenada za OTPLAĆENI DUG!

Autor:

Zadruga

11.06.2021

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara pronalazi načine da ponizi dečka.

Foto: printscreen/instagram
Mensur i Tara uživaju u provodu

Nakon što je Tara Simov diskvalifikovana iz četvrte sezone "Zadruge", njen dečko Nenad Aleksić Ša rešio je da otplati dug od 50 000 evra koji Simova duguje produkciji.

Iako je Tara prvo demantovala da je bilo kakav papir poslala Ša kako bi se potpisao, na kraju je ipak odlučila da proslavi odluku njenog dečka, i to ni manje ni više u društvu bivšeg zadrugara Mensura Ajdarpašića.

Njih dvoje su objavili zajednički snimak iz provoda, a dok se Nenadova devojka uvijala oko Mensura, on je uputio aktuelnom učesniku brutalnu poruku. 

Foto: printscreen/instagram
Ajderpašić potkačio Nenada

Samo nek se plaća - napisao je Mensur.

Inače, tokom treće sezone rijalitija spekulisalo se da između Tare i Mensura postoje ljubavne iskre, zbog čega je njen tadašnji dečko Mateja Matijević bio ljubomoran. Međutim, to nije sve, Mensur i Tarina bivša simpatija Vladimir Tomović nisu u dobrim odnosima, pa se postavlja pitanje, da li je ovo gest diskvalifikovane zadrugarke kako bi pridobila njegovu pažnju.

Kako će Nenad reagovati kada sazna još jednu neprijatnu činjenicu od strane devojke, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

11.06.2021 11:59

Šta je tu čudno? Pa to joj je profesija?