KRISTIJANA HITNO MORALI DA IZVEDU, IMAO KOMPLIKACIJE S VILICOM: Golubović napustio "Zadrugu"

Autor:

Zadruga

10.06.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović morao je da izađe u spoljni svet, ali ne da bi se video sa suprugom Ivanom, već zbog jedne intervencije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Morao da izađe na hitnu intervenciju... Kristijan

Golubović je, naime, sam izjavio da je morao da napusti "Zadrugu" zbog komplikacija sa zubima. On je za crnim stolom govorio o svojoj ljubavnici Kristini Spalević kao i o tome da je saznao šta je sve ona radila i govorila njemu iza leđa

- Ono što se desilo, meni je bilo sve jasno. Ona je neuračunljiva. Pokazala mi je neku svoju tajnu stranu. Ja njoj rekao da meni smetaju neke stvari. Ja sam nju kritikvao za ponašanje, pa mogu i nju. On se zaljubila, borila se za ovu vezu, ali je Kristina napravila veliki greške.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan saznao sve o Kristini kada je izašao iz rijalitija...

A onda je priznao da je sve saznao kada je izlazio van rijalitija na hitnu intervenciju:

- Slušao sam neke stvari, išao sam nešto kod zubara, popravljao neku komplikaciju sa zubima. I tada sam, sticajem okolnosti čuo još par stvari i totalno sam se poremetio. Meni smetaju stvari, ja sam čovek sa pedigreom i mene hejtuju - pričao je Kristijan dok je Kristina pokušavala da zadrži suze, a kada je dobila reč istakla je da se o njoj izmišljaju strašne stvari:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da mnogo izmišljaju o njoj... Kristina

- Ja mislim da se on ne pere. Meni je jako teško. Sve je počelo tako što se desilo to. Ove stvari koje sam ja čula nemaju veze sa životom. On veruje u priče, a ne u dela, ja sam njemu dokazla da hoću da budem sa njim, a ako će on meni da prebacuje prošlost onda on ima problem - rekla je uplakana Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading