(VIDEO) ALEKSANDRA DOBILA NAPAD: Karić apelovao da je smeste u PSIHIJATRIJSKU KLINIKU!

Autor:

Zadruga

09.06.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić danas je napravila ogromnu dramu jer je dobila zadatak da nastupi sa Filipom Carom i Sanjom Stanković na "Zadrugoviziji" uz pesmu "Pancir".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Podivljala zbog Filipa i Sanje, pa tvrdila da joj pesma ne odgovara... Aleksandra Nikolić

Aleksandra je najpre pohisterisala jer ne zna reči pesme i kako je kazala "ne pronalazi se" u tekstu, a onda ju je Kristijan izvređao u pokušaju da je smiri:

- Neću da pevam "Pancir", jer ne znam "Pancir", kraj i ne zanima me! Ne možeš da prijaviš pesmu koju neću da pevam, ja hoću da pevam šta ja hoću - urlala je Aleksandra.

- Ne možeš da naučiš jednu strofu?! - upitao je Kristijan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan pokušao da smiri situaciju... Golubović, Car i Nikolićeva

- Ne pronalazim se u pesmi, 'alo! - urlala je Nikolićeva.

- Problem koji imaš sa njim ne možeš da rešavaš, jer vas je troje u timu, urazumi se! Na kraju dođeš i kažeš da sam u pravu! Kao što sam ti sve rekao - odbrusio je Kristijan.

- Ti meni zbog njega to kažeš! Zato što ja imam svađu sa njim, kažeš mi da sam Bujanovac! Skloni mi se sa očiju! Zašto sam ja manje bitna?! Aaa! Pusti me! Ja sam najveća budala, umesto da sam žutala kao sve ove kurvetine, one ćute! Pogodilo me je brate, sada to! I to svaki put zbog njega meni neko nešto! Skloni se, neću da pričam sa tobom! - histerisala je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vrištala i besnela...

- Ti kažeš da nećeš da pevaš to! Nisam ja odlučio da budem u grupi sa tobom, niti sam ja odabrao pesmu! Ja sam rekao da hoću rep, stani da ti nešto objasnim, šta nije u redu? Ne razumem! Što radiš od svega dramu?! Je l' ima neko na svetu da te razume? - uzvratio je Filip.

- Ovde me niko ne razume i to je to - vrištala je histerično Aleksandra.

- Za šta ti je on kriv? - upitala je Sanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Car odustao od nastupa na "Zadrugoviziji"

- Za sve! - urlala je Nikolićeva.

- Ti nisi normalna! Tebi je Kristijan napunio glavu! Kristijan joj je rekao da smo se ona i ja najviše obrukale zbog tebe - poručila je Sanja.

- Okej, evo, neću izaći na binu! Evo završavam nastup, ja mogu da neću! Je l' ti loše da nastupaš sa mnom, izađeš i nastupaš sama sa Sanjom! - poručio je Car.

- Aleksandra, namerno ovo radiš, da bi privukla njegovu pažnj, da bi se svađala sa njim - poručila je Sanja.

Nakon ovoga Aleksandra je otišla u spavaću sobu gde su bili Jovana i Stefan koji, takođe, nisu razumeli Nikolićkine razloge, pa je Karić postavio pitanje:

- Da l ima u "Lazi Lazareviću" neka pesma? - upitao je Stefan aludirajući na to da je Aleksandra za ovu psihijatrijsku ustanovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading