ISPLIVALA ŠOKANTNA ISTINA: Ša i Jelena imaju sina koji je u HRANITELJSKOJ PORODICI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos krije od Nenad Aleksića da je rodila njegova dete i da ga je dala na usvajanje u Švedsku jer nije smela da ga zadrži.

RepublikaFoto: Pixabay.com
Nenad Aleksić Ša i Jelena Batos

Jelena Batos krije od Nenad Aleksića Ša da je rodila njegova dete i da ga je dala na usvajanje u Švedsku jer nije smela da ga zadrži.


Crnokosa starleta koja se nedavno pridružila ekipi najjačeg rijalitija na našim prostorima "Zadruge 4" odmah je uzburkala domaću javnost i preko noći je dobila naslovne strane svih mogućih novina. Iako je navela da je razlog njenog ulaska to što ona voli repera kao prijatelja kog poznaje 16 godina, ali i bivšeg dečka sa kojim je bila pre isto toliko godina, naša saznanja su dosta drugačija. Kako naš izvor tvrdi, ona njega ne može očima da gleda jer joj je uništio mladost.


- Jelena je na ovo čekala 16 godina, nekako se sve namestilo. Ona je sa Ša bila pre 16 godina i to je zaista bilo nešto lepo. Sve je počelo kada ga je videla na jednom satelitskom TV kanalu u spotu grupe Šaila, čiji je član prvobitno bio. Nekoliko godina kasnije, kada je počela ekspanzija društvenih mreža, ona ga je našla na Fejsbuku. On je tada bio u haosu. Napustio je grupu, bile su dvehiljadite. Nije imao posla, nije imao para. Neko vreme su se dopisivali, a kada je stekao njene poverenje, Jelena je došla u Beograd sa drugaricom. Odsela je u apartmanu na Vračaru. Ša je tu došao posle jednog izlaska i planula je strast. To je bila noć za kajanje. Ša je bio pun kompleksa. Nije imao para, izgledao je loše, loše je bio i obučen, a ona puna para - počinje priču izvor blizak starleti iz Švedske koja je uspela da skrene pažnju sa svih ostalih učesnika "Zadruge 4" na sebe, i to posle osam meseci.

 On će meni platiti za ovo. Obeželio me je za ceo život. Uništio me je, rekla je Jelena


- Vratila se u Švedsku sva očarana i zaluđena. Mislila je da je dotakla zvezde i da će oni opet da se čuju i vide. Međutim, on se više nije javljao. Iz straha da neće moći da joj parira, da neće moći da iznese celu priču. Slala mu je poruke, zvala ga, zvala njegove prijatelje, ali ništa. Srce joj je bilo slomljeno. Plakala je danima, a onda je usledio još veći šok. Menstrualni ciklus joj se poremetio. Nije imala menstruaciju, ali je mislila da je od stresa, tek posle mesec dan usledio je veći šok. Išla je na davanje krvi i test trudnoće i lekari su joj rekli da je trudna. "Pala sam u nesvest, nije mi bilo dobro. Kako trudna? S kim trudna? Ovo se meni ne dešava. Ovo je noćna mora. Ja ću da se ubijem. Idem da skočim pod neka kola ili tramvaj da me satre", rekla mi je ona kroz suze šta je osetila tada. Danima je samo ležala i plakala. Bila je mlada, plus, imala je dečka tada. Nije znala da li je beba njegova ili Nenadova - nastavlja izvor blizak novoj učesnici četvrte sezone "Zadruge", pa dalje otkriva šta se dešavalo i da li se ona rešila bebe, kako joj je reper rekao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša

- Ša je znao za to i odmah joj je rekao da mora da ode na abortus. Zvao je deset puta na dan i molio da ode i završi s tim. Međutim, Jelena je odlučila da rodi bebu i da je na usvajanje u Švedskoj, kako su joj njeni rekli.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša


Ša je mislio da je abortirala pošto mu je rekla da će da abortira. Od momenta kada je tek rođenog dečaka dala na usvajanje i više ga nikada nije videla, zaklela se da će da mu se osveti. "On će meni platiti za ovo. Obeželio me je za ceo život. Uništio me je. Dabogda nikad nemao svoje dete. Ima da budem njegova senka zla. Ima da ga uništim", rekla je ona. Posle nekog vremena opet su se spojili. Namerno ga je navela da vara Ivanu sa njom. Održavala je kontakt sa njim svih 16 godina samo da ga ima na oku. Da ga uništi kada mu bude rekla da ima sina, ali da mu nikada neće reći gde je završio. Nju previše boli da to kaže pred kamerama. Ali čim se "Zadruga" bude završila, sve će da mu saspe u lice. Ja mislim da će doživeti srčani udar. Posle toga on neće moći da dođe sebi, baš kao što ona ne dolazi sebi već 16 godina od toga što se desilo - završava naš izvor iz Švedske koji nije želeo da mu otkrivamo identitet.

Foto: printscreen/TVPink

Nenad bio intiman i sa Jeleninom drugaricom Marijom!

Jelena Batos ušla je u rijaliti program "Zadruga" kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, a izbila je prava pometnja kada je reper ispričao da su se njih dvoje u životu videli samo jednom.
Sada se oglasila izvesna Marija, koja tvrdi da je to veče bila sa Jelenom i Nenadom na splavu na Dorćolu, te progovorila o detaljima te noći, kao i navodnim Nenadovim aferama.


- Nenad je bio i sa mnom intiman, kao i sa mojom drugaricom, varao je suprugu i sa mnom i sa mojom drugaricom, mada ja njoj verujem da njih dvoje nisu imali seks jer bi rekla to. Videli su se i na doručku, bila sam tu, Jelena je imala drugačiju haljinu tog jutra, bele boje - šokirala je Marija, koja se predstavila kao Marija, koju su prozvali Nenad i Jelena da se oglasi.

 

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

Aleksić: Otac mi je pričao da sam klošar!

Nenad Aleksić Ša toliko je kivan na roditelje da je nedavno pred kamerama govorio koliko je imao loše detinjstvo pored njih jer mu nisu pružili ono što je očekivao. On je pričao kako je otac Zoran zvani Kiza ponižavao i govorio da nije ni za šta i da neće uspeti u životu.
- Težak je život bio, svašta mi se izdešavalo, mnogo nekih detalja koje želim da sačuvam u krugu porodice. Kiza je čovek koji ima dobru dušu, naivan, ali brzoplet. Vređao me je i nazivao klošarom, a ja sam ga demantovao - rekao je Ša za crnim stolom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

08.06.2021 09:13

Upravo si dokazao da je otac bio u pravu - klosar si i licno mislim da si zavrsio karijeru,jer ne znam ko normalan bi ti dosao na nastup ?!