DUŠA ME BOLI ŠTO SE RAZVEO! Reperov otac slomljen nakon što je uništio brak sa Ivanom Aleksić, a TARI je poslao jasnu PORUKU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

07.06.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić od danas su i zvanično razvedeni. Ovim povodom oglasio se reperov otac koji se ne miri sa celom situacijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić

Zoran Aleksić otac repera i aktuelnog učesnika "Zadruge" Nenada Aleksića Ša ne može mirno da podnese to što je njegov sin i zvanično stavio tačku na brak sa Ivanom koju je u rijalitiju prevario sa Tarom Simov.

Iako Ša nije želeo da se njegovi roditelji oglašavaju za medije, on je to ipak učinio: 

-Nenad je moje dete i nikada neću komentarisati njegove izjave u "Zadruzi" - uzdržan je bio Zoran, koji je ipak otvorio dušu o razvodu svog sina i sada već bivše snaje Ivane.

-Pa, sve ovo što se događa, jer sve pratim od početka, meni teško pada. Nenad je jedan dobar čovek, human i ovo što mu se dogodilo, iskreno, duša me boli", priznaje Zoran za Pink.rs, ali nipošto nije želeo da komentariše Taru Simov, niti sve što se izdešavalo između nje i njegovog sina.

-Uz dužno poštovanje, to komentarisati neću - kratko i jasno poručio je Nenadov otac.

Kad Ša bude saznao da je njegova porodica ipak prekršila obećanje koje mu je dala i komentarisala njegov život i učešće u rijalitiju, sigurno je da će totalno pobesneti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading