(FOTO) MARKO JANJUŠEVIĆ BEZ IMALO BLAMA POTPUNO GO U KADRU: Pogledajte fotografiju BIVŠEG KOŠARKAŠA koja je ZAPANJILA JAVNOST!

Autor:

Zadruga

07.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušević potpuno go u toaletu.

Foto: Instagram/mali_janjus
Janjušević potpuno go u kadru

Marko Janjušević Janjuš zajedno sa patnerkom Majom Marinković ne prestaje da iznenađuje javnost, a njihovi postupci i ponašanje u poslednje vreme prelaze granice normale.

Pre nego što je uplovio u turbulentan odnos sa Marinkovićevom, Janjuš je bio poznat kao bivši košarkaš i duhoviti učesnik nekoliko sezona rijalitija, čiji su se komentari na račun drugih danima prepričavali. 

Međutim, nismo sigurni koliko je javnosti poznata eksplicitna fotografija Janjuševića, i to dok sedi na neobičnom mestu za slikanje.

Naime, reč je o slici koja je nastala godinama ranije, na kojoj se vidi Marko potpuno go, dok sedi na vc šolji. 

 

 

Inače, kako se po slici vidi, veliki je fan tetovaža, a pre nekoliko godina istetovirao je lik Tome Zdravkovića, čuvenog pevača narodne muzike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

07.06.2021 05:17

Go ili obucen, ovaj se bizon izblamirao za 1000 zivota. Covek je zaboravio da ima dete i sve ono sto je uradio i sta radi je toliko uzasno da bi trebao da se sakrije u misju rupu za sva vremena. Nisu pare sve u zivotu. Jadnik, zajedno sa ulicarkom Majom.