(VIDEO) SVE FAZE SAM PROŠLA SA TOBOM, A GDE JE ON BIO? Matora i Rialda POKAŠE DA OBNOVE PRIJATELJSTVO, pa shvatile OVO!

Autor:

Zadruga

01.06.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić i Rialda pokušale da obnove prijateljstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Matora

 

 

Rialda Karahasanović je pričala u dvorištu sa Jovanom Tomić Matorom o situacijama koja je bila na današnjem sastanku, a ticalo se više zadrugara.

- Ja sad peckam, a tebe nikad, sve stvari koje sam ti govorila, uvek sam tebi govorila. Nikad nisam Sanjine postupke podržala od kako se družim sa njom. Pričam mi sad isto kao i pre. Ispadaš da si opsednuta - pričala je Rialda.

- Kako kad ona mene čačka, pecka, posle ispadam ja Car, kako nju ne opomeneš? - pitala se Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Matora

- U odnosu dvoje ljudi, govorila sam ti, nemoj ti da ispadaš psihopata. On o mojim epitetima ne može da priča, ne možeš da prenosiš frustraciju na mene ako ustanem da prokomentarišem. Ti možeš da polemišeš oko moje veze, a ja ako hoću o tvojoj da polemišem, pritom nema veze sa njegovom vezom, a i tiče se prošlosti, onda je problem - nastavila je Rialda.

- Postala si mnogo kontradiktorna, da tebi dođe neko i kaže da je prisluškivao, ja znam da ona dođe da ti kaže tu informaciju da bi ti se uvukla u du*e. To su osobe koje se ližu sa mnom, a onda prisluškuju da bi mogli da prenesu Nataši. Da li ti vidiš da se pravi ovako, ti kažeš ovo, on kaže ono, ja znam šta rade njih dve - rekla je Matora.

- Bilo je priča kako ti sa Čorbom komentarišeš, ali ja tebi govorim sve stvari, sve moguće faze sam prošla sa tobom, a gde je on bio? Nije legitimno da komentarišeš s njim, jer si moj prijatelj. Moj stav se prema tebi nije promenio - rekla je Rialda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda i Matora

- Ja mislim da se promenio, kao da imaš potrebu da me pecneš i provučeš. Ti znaš kako dišem, i onda namerno pecneš, pa me udariš na moj kompleks. Možda bih mogla da, zbog tebe, manje komentarišem Kenana - odgovorila je Matora.

- Tu se radi o poštovanju prema meni, ok, ja sam se povukla, ali ti ustaješ i komentarišeš. Nije to kad ustane Mišel, i ti koja se družila sa mnom. Posle nisam ni mogla da ispeglam odnos sa tobom. Nije istina da sam promenila odnos sa tobom zbog mog druženja - rekla je pevačica.

- Ali prosto mi nisi ti ti. Kao da ne želiš da vidiš neke stvari. Ja neću da te vređam, imam da kažem svoje mišljenje - rekla je Jovana.


Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading