HRANITELJSKA PORODICA IZ SARAJEVA UVERENA DA JE MAJA OSTAVILA BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI: Dve osobe pod imenom Maja Marinković rodile ćerke te godine?

Autor:

Zadruga

01.06.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" krije šokantnu tajnu.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Učesnica "Zadruge" Maja Marinković svojim skandaloznim ponašanjem svakodnevno zgrožava javnost, a sada je otkriveno i da Marinkovićeva krije da ima dete.

Prema pisanju Scandala,  hraniteljska porodica iz Sarajeva tvrdi da je Maja napustila ćerku pre šest godina, i ostavila je u kartonskoj kutiji, koju su oni kasnije pronašli.

- Ti ljudi su dete sklonili na sigurno i nekako su saznali da je majka neka neka Maja Marinković, međutim, kad se pojavila zadrugarka Maja Marinković, posumnjali su da je možda ona baš ta, pa su pustili priču u javnost- objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

 

 

- Oni ne tvrde da je Maja koju sada svi znamo zaista majka , ali kako može da bude, smatraju da bi Janjuš morao da zna strašnu istinu ukoliko je ona krije od njega. Naravno, oni ne upiru prstom u Maju i ne tvrde da je to baš ona, ali sumnjaju jer je majka deteta njenih godina, a podudara se i ime. Ako je dete njeno, treba da preuzme odgovornost jer ta mučna devojčica živi u hraniteljskoj porodici u Sarajevu i stalno traži mamu. Tuga je velika ko god je to uradio- govori pomenuti izvor pa nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Mi smo istraživali i sami i saznali da su te godine dve osobe pod imenom Maja Marinković rodile ćerke. Naravno da sada ne znamo koja je koja i da ne možemo da uđemo u trag toj osobi, nadam se da će se posle ovog teksta javiti koja je prava, ja se unapred izvinjavam što ovo ovako radim, ali meni je želja da se spoje prava majka i dete... Možda ova Maja iz Zadruge i nije ta, ali moram da uzmem sve u obzir, pa kako bude. Ipak je dete u pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dušan

01.06.2021 14:39

Maja nije sposobna za odgoj dece.

Ivona

01.06.2021 18:34

Zar je teško obići porodilišta u BGD i proveriti datum rodjenja majke, adresu stanovanja i dr....Neka je dete živo i zdravo.....Možda je najjednostavnija verzija uraditi DNK.... Uzet6i uzorak dok je Zadruzi Zqa te stvari je maher novinar Milan/, jer5 postoji veroatnoća da se ludača por5odila kod privatnog ginekologa uz dobru lovu.....Tavke devojke su za stub srama....

Kikimora

01.06.2021 23:03

Kako je u Sarajevu ostavila dete u kutiji, a sad to dete pita za mamu? Zar ju je ostavila u kutiji sa 3 godine?