POJAVILA SE SA STOMAKOM DO ZUBA: Procurela šokantna istina Kristijana Golubovića, IMA JOŠ JEDNO DETE KOJE NE SPOMINJE!

Autor:

Zadruga

31.05.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna takna koja ce uzdrmati Zadrugu!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović ima još jedno dete..

Kristijan Golubović uživa u vezi sa 28 godine mlađom Kristinom Spalević, a već rade i na bebi. Međutim Krisina ne zna da Golubović pored sina Lazara i ćerke Vere, ima još jedno dete. Redakciji Sveta javio se njegov bivši komšija i ispričao nam sve o ćerki koja ima 17 godina i ista je otac.

Otkrivena dugo čuvana tajna!

–Kristijana sam upoznao još pre dvadeset i kusur godina, živeli smo u istom kraju. Bio je ludo zaljubljen u jednu Mariju, zabavljali su se neki period i on je samo nestao. Ona je nakon par meseci imala stomak do zuba, svi smo bili sigurni da je to Kriletovo dete, međutim ona nikom nije rekla ko je otac. Kada se vratio iz Grčke, ona mu je rekla da je dobila devojčicu i da je on otac, ali on nije verovao da je dete njegovo. U to vreme bio je pun para i mislio je da samo hoće da mu uvali ćerku – priča izvor za Svet i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

–On je ubrzo nakon toga osuđen na šest godina zatvora zbog pokušaja iznude i oženio se Suzanom Milojković, a sa Marijom je izgubio svaki kontakt. Po odsluženju te kazne Kristijan je želeo da uradi DNK test, ali Marija nije htela da čuje za to. Bila je uvređena i nikad mu nije oprostila što joj nije verovao. Ona se odselila sa ćerkom, zapravo pobegla je da ih ovaj ne nađe. Devojčica je kao mala bila isti Krile, iz aviona se videlo da je njegovo dete, sada je već devojka, ima sedamnaest godina. On je prestao da je traži, jer je te 2009. pušten na slobodu, a iste godine umrla je njegova najveća ljubav Danijala Đukić, što je on je jako teško podneo. Ubrzo nakon toga se razveo i od Suzane, posle je opet završio u zatvoru, tako da sam siguran da ćerku nikada nije upoznao – zaključio je izvor.

Kako je i sam priznao Kristijan je varao i svoju dugogodišnju partnerku Danijelu koja mu je rodila sina Lazara. Uporedo sa Danijelom imao je devojku koja je ostala u drugom stanju, ali u četvrom mesecu trudnoće je abortirala, jer je saznala da i Danijela nosi Golubovićevo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Dada

18.06.2021 13:06

Moralna nula ovaj K.