PROGOVORILI RODITELJI KRISTIJANOVE LJUBAVNICE! Otac i majka KRISTINE SPALEVIĆ šokirali komentarima o njenoj aferi sa oženjenim!

Autor: Republika.rs

Zadruga

29.05.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su već danima u veoma transparentnoj vezi, sada su se oglasili roditelji Kristine Spalević i komentarisali njen odnos sa oženjenim zadrugarom Kristijanom Golubovićem.

Foto: youtube.com/pink.rs
Roditelji Kristine Spalević

Kristina Spalević uplovila je u veoma vatrenu vezu sa oženjenim Kristijanom Golubovićem, a nisu se libili ni da imaju se*sualne odnose pred kamerama.

Sada su se oglasili i zadrugarkini roditelji i rekli šta imaju o njenoj aferi. Dok su mnogi očekivali osudu, usledila je sasvim suprotna reakcija:

-  To što Kristina radi, to je nešto što svi radimo i jedini njen greh je to što je radila na TV-u. Kristina nije nikome naudila, dokle god su tu emocije, moje moralne predrasude su totalno nebitne. Video sam da se zaljubila. Ja ne mogu da joj zabranim... Šta da radim, da je vežem, da je prijavim policiji? Ona nije nikome naudila, žao mi je njegovog braka... - kaže Kristinin otac u emisiji "Ekskluzivno".

Podsetimo, Kristijan i Kristina su započeli vezu, malo nakon što je ona ušla u rijaliti "Zadruga". Od tada se uopšte ne skrivaju, već veoma transparentno pokazuju sva svoja osećanja iako zadrugar ima suprugu Ivanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading