(VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA FILIPA CARA: Nasrnuo na ukućanku, OBEZBEĐENJE jedva sprečilo KARAMBOL, sprema se KRIVIČNA PRIJAVA?

Autor:

Zadruga

28.05.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car izgubio živce pa nasrnuo na Aleksandru.

Foto: youtube.com/printscreen
Žestoki okršaj Filipa i Aleksandre

Filip Car i Aleksandra Nikolić gotovo svakodnevno su glavna tema "Zadruge", njihov odnos kretao se od ljubavi do mržnje. Iako je Car, kako navodi, raskrstio sa ukućankom, Nikolićeva i dalje ne odustaje od njega.

Ona ga prati, uhodi, provocira, dok je Filip sve vreme ostajao sudržan. Međutim, verbalni sukob juče se pretvorio u fizički, a nakon što se odigrala prava drama između dvoje zadrugara.

Car je u jednom momentu "odlepio" i počeo da šutira Nikolićevu, koja je od siline udarca odletela sa kreveta na pod, a to je uradio još nekoliko puta, nakon čega je inetrvenisalo i obezbeđenje.

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra provocira Filipa

Ta situacija isprovocirala je i fanove po društvenim mrežama, i dok jedni traže hitnu diskvalifikaciju Cara, drugi idu još dalje pa zahtevaju krivičnu prijavu. 

Pogledajte nemile scene između ovo dvoje ukućana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

28.05.2021 08:37

A, sto se krava Bujanovka ne udalji od njega ? Sta znaci provocira ? Treba da ga psihicki maltretira a da on ostane miran ? Psihicka provokacija je gora od fizickog maltretiranja , jer , kad si sa budalom , pametan popusta - zivcano . !!! Nju kazniti za maltretiranje , jer , to je uzrok njegovog ponasanja tj. posledica na uzrok ( psihicko maltretiranje ). OBRAZOVANI ljudi znaju da svaka radnja ima: uzrok i posledicu. Dakle , uzrok predhodi posledici. Bujanovku kazniti za SVESNO psihicko maltretiranje Cara. On je nece. To sto ona hoce njega na silu i tako pravi pricu u rijalitiju , to je njen problem. Nije njegov. Njega neko na silu zeli da diskvalifikuje etiketirajuci ga za " nasilnika " Za pametne , dovoljno napisano.