(VIDEO) IVANA I JA IDEMO NA KARIBE, TARI ŽELIM SVU SREĆU: "Singl" ALEKSIĆ procvetao, pa PORUČIO samo jedno!

Autor:

Zadruga

27.05.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper jasno poručio ljubavnici i ženi.

Foto: youtube.com/printscreen
Nenadu Aleksiću Ša laknulo bez žene i ljubavnice

Sinoćnja "Pitanja gledalaca" bila su naročito inspirativna, a nisu mogla izbeći ni repera Nenada Aleksića Ša.

Voditelj ga je upitao šta bi poručio Tari i Tomoviću kada bi saznao da se dopisuju.

- Au... Ne znam šta da kažem, pakao... Ako je tako, užas... Ako se dopisuju, užas! Ne znam šta bih rekao... Šta treba, da nap*šim nekoga? Ako je tako, osećam razočaranje - odgovorio je Ša.

Gledaoci su se složili oko toga da je Aleksić procvetao otkako je ostao bez ljubavnice i žene.

Foto: youtube.com/printscreen
Tomović mu slaba tačka

- Procvetio jesam, vraćam se sebi, jer sam Nenad Aleksić Ša, biću i nadalje to. Skapirao sam da treba sebe da stavim na prvo mesto. Skapirao sam da sam sebi najbitniji... Odlučio sam da porodicu ne sekiram više. Ide mi, mislim da ću biti sve bolji. Kako stalno stižu pitanja, prvo mi je palo teško... Ali nekako kad se pomiriš sa činjenicom da je verovatno tako, pomiriš se sa tim, nema šta tu da se promeni... Što bih ja patio i plakao za nekim ko me ne voli? Ja znam ko me voli. Ja sebe volim i posvetiću se sebi. Verovatno će me lupiti šamar realnosti kada izađem, ali neće boleti taj šamar - rekao je Ša.

Potom se uključio i Lepi Mića koji je imao šta da kaže za Tomovića.

- Vidim da mu je stalo do njega, trči, vežba, radi stvari koje ga čine srećnim. Drago mi je što je Nenad takav. Ako je ostao bez obe ljubavi, neka bude kako je suđeno. Što se tiče tog hipotetičkog pitanja, to je Tomović, ništa novo. To je tako kad izađeš bez novca iz rijalitija. Mislim da bi im bilo najbolje Tari i Tomoviću da odu na kruzer - ustao je Lepi Mića.

Foto: instagram.com/_ivv_
Ivana i Nenad Aleksić

- Ovde jedino ja mogu na kruzer i Karibe. I Ivana... A ona je i zaslužila - poručio je Ša.

- Tara je i te kako pokazivala emocije prema Tomoviću, to je jasno kao dan. Ima ona neku priču, Tomović ništa iznenađujuće nije uradio - dodao je pevač.

- Ako je tako, Tari želim svu sreću. Kao što sam bio pažljiv prema njoj, stvarno to mislim. Gledao sam da brinem o njoj, želim joj svu sreću. Neka radi šta hoće ako želi, ja imam svoj život i planove - istakao je reper pa zaključio:

Foto: e-stock/Miloš Rafailović
Nenad i Tara Simov

- Ne želim da se pomirim, ja idem dalje. Sramota me je i da pomislim da se vratim Ivani, jer znam šta sam uradio... Nemam to ni u malom mozgu. Što se tiče ovoga, već, trudiću se da budem bolji, biću najbolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

27.05.2021 08:17

Ovaj lukavi shorty iskoristio je Taru da bi imao pricu u rijalitiju. Zaradio je honorare na njenim ledjima.

Marko

27.05.2021 09:59

Prevarant i lukavac Lisac Ša.