(VIDEO) NISAM TE OSTAVILA, VOLIM TE: Usledio šok obrt, KRISTIJAN PLAKAO KAO MALO DETE KAD JE UGLEDAO SVOJU SUPRUGU IVANU U RIJALITIJU!

Autor:

Zadruga

19.05.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadni šok obrt u rijalitiju!

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ, youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović plakao kad je video Ivanu..

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu Veljković u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ''Zadruga'', sa mladom takmičarkom Kristinom Spalević.

Da bi se opravdao, počeo je čak i da se žali na svoj odnos sa suprugom pred zadrugarima, iako ranije nije pominjao da mu nešto u braku fali. O tome da je njegova supruga Ivana osoba koja mu je pružala ljubav i podršku svedoči i snimak koji je nastao pre nekoliko godina, tokom Kristijanovog učešća u "Farmi 6".

- Želim da ti kažem da smo mi uz tebe i da te volimo, da si ti naš junak i heroj. Ja sam tvoja Iv, srna, tvoja Coca i ptičica, koja nekad možda mnogo priča, kako mi ti to već kažeš. Znaj da smo u domu tamo gde si nas ostavio, tu te i sada čekamo. Nisam te ostavila, nisam otišla. Čekam te tamo gde ćemo da gledamo Ibar, čekam te tamo gde ćemo šetati, gde ćemo krstiti Veru, gde ćemo krenuti dalje - govorila je Ivana u video poruci, koja je emitovana pred učesnicima "Farme", i tokom koje je Kristijan pustio suzu.

- Ono što te najviše molim je da budeš ono što jesi: čovek emotivac, čovek velikog srca, čovek koji je uvek svakom pomogao i svakom želeo dobro. Molim te, kao Boga, Kristijane, bez psovki i bez pretnji, jer to nisi ti - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading