(VIDEO) MORALO OBEZBEĐENJE DA RAGUJE: Janjuš SE ZAKLEO U ĆERKU DA JE KRAJ IZMEĐU NJEGA I Maje, ona dobila napad HISTERIJE!

Autor:

Zadruga

15.05.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Janjuš se žestoko posvađali...

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš uhvatio je Maju Marinković kako se smeška njenom bivšem dečku Milanu Jankoviću Čorbi, zbog čega je počeo da urla kao nikada na nju, vređajući je, te se zakleo da je definitivno kraj.

- Smećarko jedna, vidi! Sad sam se zakleo, nikad neću biti sa tobom! Smećarko jedna! Marš bre, gledam te šta radiš! Odvratni stvore jedan! Beži bre, sram te bilo, gledma te šta radiš! Gleda ga, sela preko puta njega, pi! Kako si gadna, dođi da me pipneš, otkinuću ti glavu - urlao je Janjuš.

- Ti si bolestan! - poručila je Maja.

- Ja bolestan? Marš lažove, bolesni! - urlao je Janjuš.

- Ovaj nije normalan, budaletina se zaj*bavala sa Necom šta će da mi spremi za rođendan, tu su bili Čorba i Aleksandra u kuhinji - pravdala se Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Zakleo sam se, kraj! Marš lažove! Skloni se od mene! Gadiš mi se! - urlao je Janjušević.

- Sa Necom sam se tzaj*bavala! Što si se zakleo, šta sam uradila?! - kukala je Maja.

Maja Marinković nastavila je da prati Marka Janjuševića Janjuša u stopu, nakon što se on zakleo u svoju ćerku Krunu da je definitivno stavio tačku na njihovu romansu zbog toga što je prethodno flertovala sa Milanom Jankovićem Čorbom, inače njenim bivšim dečkom.

Janjuš je sve vreme pokušavao da se skloni od Maje, a njena histerija je doživela vrhunac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjuševič Janjuš i Maja Marinković

- Makni se od mene! Nemoj da mi postavljaš pitanja, kraj! Nemoj da mi se obraćaš, kraj! Nemoj mi ništa govoriti, zakleo sam se u Krunu! Nemoj da me praviš budalom svaki dan! Beži lažove! Mene si našla da praviš psihopatom!? Zakleo sam ti se da je kraj! Ne mogu da gledam koliko lažeš! Molim te, skloni se zakleo sam se u dete! - poručio je Janjuš.

- Šta sam ti ja uradila da se ovako ponašaš prema meni svaki dan? Šta sam uradila? Reci, šta sam uradila? Zaklinjao si se i ranije! - uzvratila je Maja.

- Skloni se od mene, da te ne vređam, molim te se skloni! Molim te kao Boga - nastavio je Marko.

- Zakleo si se u afektu! - pravdala se Maja.

- Molim te mi se skloni! Najveće si g*vno koje sam video u životu - poručio je Marko.

 Janjuš je pobegao na ekonomsko dvorište, a Maja je krenula za njim, te je ponovo došlo do fizičkog kontakta, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, kako bi sprečilo teže povrede.

- Razumi me, srpdala sam se! Šta sam mu ja uradila?! Odgovori mi! - urlala je Maja u gorkim suzama.

- Ma je l' vidiš kako se ponižavaš?! Majo svi beže od tebe, niko neće da se meša, ja sam to prošla, jer sam se uvek vraćala! Skloni se iz tog začaranog kruga, neka ide da spava gde hoće! Misli malo na sebe, govorim ti jedno te isto u krug! - odbrusila je Dragana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

15.05.2021 18:22

Koliko puta se zakleo u kcerku da nece biti sa Majom , pa opet prekrsio - zbog seksa? Kako ga vise nije sramota ? Porastao fizicki , a mentalno je na nivou praznoglavca.