(VIDEO) ISPLIVALI DOKAZI, MATORA DRŽI SANJU U ŠACI! Posle Zadruge, uslediće haos, Jovana ima pakleni plan!

Autor: Republika.rs

Zadruga

15.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u jednom trenutku delovalo da su na korak do pomirenja, Matora i Sanja očigledno znaju previše pikanterija jedna o drugoj, pa su se samo trudile da pojedinosti ne isplivaju dok su u rijalitiju i prividno sklopile primirje. Međutim, neke stvari se polako otkrivaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja ni ne zna šta joj se sprema

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković privukle su veliku pažnju javnosti tokom prve sezone "Zadruge" kada su na iznenađenje svih uplovile u ljubavnu vezu. Tada je sve delovalo bajkovito.

One su kao par stekle brojne fanove, a o njihovoj ljubavi svi su pričali. Posebno su bile interesantne kao prvi rijaliti gej par i zajedno su uspele da razviju tabue i predrasude dela javnosti.

Ipak, njihovoj ljubavi došao je kraj, a onda je polako počela da se otkriva prava istina o celoj priči.

S obzirom na to da su u aktuelnoj sezoni ponovo pod istim krovom, mnoge je zanimalo kako će teći ovaj odnos, posebno jer je Sanja ipak odlučila da još jednom okuša ljubavnu sreću sa jačim polom i to nekoliko njih. Na njenoj meti su se naši Filip Car, Anđelo Ranković i Fran Pujas. Jedno vreme koketirala je i sa Kristijanom i Ša.

Kako Matora nije mogla da podnese da je gleda sa drugim partnerima, počele su burne svađe. Tokom njih su iznosile najveće tajne iz svoje veze, ali i brutalne optužbe jedna o drugoj. Jovanta je govorila kako ima dokaze da se njena bivša draga bavi prostitucijom, dok je Sanja odgovarala kako ova šmrče kokain i kako u stanu krije pojedine stvari.

Ipak, sada je isplivala još jedna tajna. Naime, Matora planira da potpuno dokusuri Sanju kada napuste rijaliti. Naime, Matora je otkrila kako se Sanjih telefon vodi na njeno ime, te planira da po izlasku iz rijalitija uzme listing kako bi imala dokaz koga je sve kontaktirala, pa pomenula i pojedine fudbalere. Čak je odlučila da ode korak dalje i da u dogovoru sa Đedovićem da joj kriptuju telefon.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading