MAMA ŽAKLINA DALA BLAGOSLOV ZORANI I FILIPU

Autor: pink.rs

Zadruga

25.11.2017

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rijaliti par u "Zadruzi" od ove srede su Zorana Stefanov i Filip Đukić. Iako su od mnogih uspeli da sakriju da su u vezi, u toku uključenja voditeljke Dušice Jakovljević u Belu kuću, oni su priznali da su zajedno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorana Stefanov i Filip Đukić

U noći nakon žurke oni su zajedno zaspali i razmenjivali nežnosti, a sve je zanimalo šta Zoranina mama Žaklina misli o novom zetu i kako gleda na ovu vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorana Stefanov

- Mama u ovakvim situacijama ne postoji da misli nego da se slatko nasmeje I poželi sreću... Dva blentava stvorenja, svako na svoj način. Mislim da će to biti luda žurka... Oboje su kreativno otkačeni... Poznato je da se za dvorsku ludu uvek bira najinteligentniji lik, tako da moje mišljenje o Filipu se zasniva na tome. "Jako sam pametan, ali što volim da budem budala..." Eto, tako vidim Filipa... Sladak je! Ali da nešto prognoziram, nema svrhe,  to je na njima - rekla je Žaklina Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading