MINU ĆU UBITI NA GROBU SVOJE MAJKE! Kristijan Golubović ponovo brutalno preti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurva ne sme da pominje moju mrtvu kevu. Ima da jede zemlju u kojoj je sahranjena, raskomadaću je, rekao je Kristijan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan ponovo preti

Sukob Kristijana Golubovića i Mine Vrbaški ne jenjava danima, a sada je krimi-momak u naletu besa bez pardona po ko zna koji put pretio ubistvom.

Ovog puta je čak došao do toga i da laže da će se nakon što ubije starletu naći s načelnikom policije i da će njih dvojica ići na fucu nakon počinjenog zločina.

 

Naime, iako je zbog pretnji nekoliko puta bio u policiji, pa se vadio kako se zapravo šalio i da je to njegov šaljiv rečnik u rijalitiju, ponovo je pretio ubistvom. Do te mere ide da u njegove lovačke priče ne veruje više niko, ali, ipak, žene u rijalitiju se plaše jer se zaleće na njih i po stoti put pokazuje da je nasilnik.

Okršaj krimi-momka i starlete nastao je u toku podele budžeta kada je Golubović osuo paljbu po Mini, rekavši da je smrdljuša i da može da je ima ko hoće.

 

Golubović: Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te da mi sve ponoviš. To će ti biti poslednje što ćeš uraditi

 

Kristijan: Mina je prava smrdljuša. Devojka je dno dna. Krade, vara, može da je je*e ko god hoće. Dokazaću svima ko je i šta je.

Mina: Puši ku*ac ti, neću da bežim, ne bojim te se. Ne možeš da mi govoriš da sam smrdljuša. Ti si kriminalac i ubica, što znači da si mnogo gori od mene i nije ti mesto ovde, mamu ti je*em.

Kristijan: Pu, pi*ko ku*vinska, nemoj da mi pominješ majku. Moja mama je mrtva, ali vodicu te ja kod nje na grob da te ubijem. Prvo ćeš kašikom jesti zemlju u kojoj je sahranjena, a onda ću te raskomadati. Čitaće ti opelo na njenom grobu.

Mina: Ajde! Pun mi te je ku*ac, svi ti ćute, ja neću. Ti si kriminalac na baterije. Pi*da jedna. Ne možeš muškarce da maltretiraš, pa se samo na ženama iživljavaš. Nisam ti pomenula majku.

Kristijan: Lažeš, je*em li ti sve na svetu. Maltretiraću ti zbog ovoga celu porodicu. Zapamtićeš ko sam ja za ceo život. Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te. Onda ćeš da mi ponoviš ovo što si mi rekla. Ne verujem da ćeš ponoviti. Ali to će ti biti poslednje što ćeš mi uraditi.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Kiki tukao Necu, on imao epinapad

Kristijan Golubović i Neca Lazić brutalno su se posvađali jer ga je nekadašnji drug optužio da mu je ukrao pare u pabu.

Kako je Neca sve poricao i počeo da urla na njega, Kristijan se dodatno iznervirao, pa je nasrnuo na njega, što je ovog dovelo do ludila, pa ga je gađao i razbio staklena vrata.  Staklo je palo na Necu i poseklo ga po čelu.  Kada je video krv, pao mu je mrak na oči i počeo je sve da lomi po pabu. Sve vreme se tresao i plakao, a u jednom momentu je pao na beton i spred kuće i tada mu je krenula pena na usta. 

 

Mina se sledila i nastavila da gleda seriju. Nakon što je Golubović najstrašnije izvređao Vrbaški, te joj zapretio smrću, njemu to nije bilo dosta, pa ju je optužio da mu je ukrala 1.000 dinara i obećao joj da će je voditi kod njegovih drugova da se iživljavaju nad njom.

Kristijan: Uzmi 2.000 i dođi da mi pušiš ku*ac. Evo ja ću napolju da pokažem ko si. Mamu ti je*em, glumiš da se ne plašiš. Nisam ti ja Mišel iz Čačka. Tebe nisam hteo da je*em ono veče, a mogao sam. Ne je*em ku*ave. Vodiću te u Egipat. Ja sam mušterija, evo ti pare, daj mi usluge jer si deklamovana prostitutka, nudiću te i mojim ortacima, ima da te razvale.

Mina: Ti varaš ženu ovde i je*eš druge po imanju. Možeš svoju majku da psuješ.

Kristijan: Ja sam vam mangup na baterije, ja varam ženu, klošarko jedna. Ti mojoj ženi nisi govno da čistiš. Ti si prostitutka. Puna si bolesti. Ima da te prodam na Bliski istok za 1.500 evra, kao Moldavku. Moji drugovi su te je*ali na red. Mamu ti je*em, vodim te u Egipat da radiš za druge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

12.05.2021 05:48

Zasto ovaj otpad nije DISKVALIFIKOVAN????? Nazad u zatvor, nasao da preti devojci i decku od 20 godina.... bas "opasan" kriminalac.

Kriminalac kao moja baba

12.05.2021 05:51

Kakav dripac. Diskvalifikacija pod hitno! Pokazao je zasto je bio u zatvoru i zasto ovakve treba drzati u zatvoru do kraja zivota. Prica lovacke price, a tera se sa zenama i decom. Jadan je veliki sef kada mu ovaj odpad "nosi" zadrugu.

Slađana

12.05.2021 17:44

Ne treba izazivati jačega od sebe.