SVI SU SE PITALI KO JE MISTERIOZNA IVANA ALEKSIĆ: Konačno procureli pikantni detalji iz njenog života koji su ZANIMALI JAVNOST!

Autor:

Zadruga

11.05.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji iz Ivaninog privatnog života!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ivana Aleksić

Vlasnica kozmetičkog salona na Novom Beogradu, Ivana Aleksić, glavna je tema svih medija, otkako ju je suprug reper Nenad Aleksić Ša javno prevario u rijalitiju "Zadruga".

Ivana je rešila da se ne oglašava za medije na tu temu, iako svi žarko žele da čuju njenu stranu priče.

Aleksićka je misterija za mnoge, a putem Instagrama ipak je odlučila da objavi neke privatne detalje o svom životu, koje javnost možda i nije znala.

Otkrila je da ima 34 godine i da je u horoskopu Devica, a u podznaku Vodolija, što znači da ove godine puni 35.

Ono što je takođe možda mnoge zanimalo jeste koliko godina već posjeduje salon, koji je sada njen glavni izvor prihoda. Šaova supruga salon je otvorila u februaru 2015. godine i od tada uspešno posluje.

Takođe, Ivana je, koliko možemo zaključiti, neki period živjela u beogradskom naselju Mirjevo, pre nego što se preselila sa Nenadom na Novi Beograd.

- Čekam da te vidim opet u Mirjevu da ti čestitam, kraljice - napisao je neko, a ona je odgovorila: "Moje Mirjevo". Očigledno da su je tamo mnogo voleli, a prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading