OTKRIVENO ŠTA IVANA ALEKSIĆ UZIMA OD IMOVINE SUPRUGU ŠA: Danas se sreću na ročištu, ON NI NE SLUTI ŠTA GA ČEKA!

Autor:

Zadruga

10.05.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić će ojaditi supruga Nenada!

RepublikaFoto: Instagram/nenadaleksicsha, _ivv_
Nenad Aleksić i Ivana danas na sudu..

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova i dalje zakonita supruga Ivana Aleksić danas će se, kako navode mediji, sresti na sudu, a jedna od tema o kojoj se najviše pričalo jeste imovina koju bi trebalo da podele prilikom razvoda.

Nakon što ju je u "Zadruzi 4" javno prevario sa Tarom Simov, Ivana Aleksić odlučila je da se razvede od repera, a danas bi, navodno, trebalo da se sretnu na prvom ročištu.

Ivana je nedavno potvrdila da se iselila iz njihovog zajedničkog stana na Novom Beogradu, i otišla u podstanare, a pored pomenutog stana reper i njegova supruga u svom vlasništvu imaju i kozmetički salon u kojem Ivana radi, kao i kafić.

- Udariće ga po džepu jer će ga to najviše zaboleti. Ne samo da će tražiti zajednički stan, već namerava i da zahteva i kozmetički salon u kojem radi, ali i kafić, koji je u njihovom vlasništvu - rekao je nedavno izvor za "Alo".

Pored toga, pojavili su se i navodi da će Ivana Aleksić potraživati polovinu honorara koji Ša zaradi u "Zadruzi 4", što je iznos od 50.000 evra.

- Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom na to da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice - rekao je pre nekoliko dana za "Hit Informer" neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

10.05.2021 11:23

Prvo treba da potroši sve pare sa tekućeg računa za opremanje stana i salona. Dok su u braku ona ima pravo na sve te pare.

Odgovori 12 0