PREOTELA JOJ LOVATORA! Otkriven razlog svađe Maje i Ane!

Autor: Republika.rs

Zadruga

09.05.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Ana Korać ne mogu očima da se gledaju, a sada je otkriven i pravi razlog njihove netrpeljivosti.

Foto: printscreen
Ana i Maja su ljute rivalke

Više puta Maja Marinković bila je na stubu srama zbog toga što u svemu kopira starletu i bivšu zadrugarku Anu Korać.  Neki su pomislilii da je jedan od razloga Anina bliskost sa Janjušem za kojim Maja gubi glavu.

Ipak, pozadina priče sasvim je drugačija. Razlog Marinkovićkine opsesije Koraćevom jeste muškarac, ali ne aktuelni zadrugar već jedan bogataš.

 

- Jedan bogataš iz inostranstva, inače naš čovek, imao je ozbiljne namere s Anom Korać. Baš se ložio na nju i spremao se da je osvoji. Međutim, kada je došao u Beograd zbog Ane, sreo je sasvim slučajno Maju u jednom restoranu i nije mogao da veruje. Ista Ana, samo drugačije građe i visine - počinje priču izvor za Skandal i dodaje:

- Primio se odmah i na Maju, jer je ista Ana! Samo je ponavljao: "Jao vidi usne, pa nosić, pa jagodice, pa preslatka si, a ista si Ana…" I malo, pomalo oni su ostvarili neki flert, priča se i da su bili u šemi. U svakom slučaju, taj lik je od tada zaboravio na Anu i zamenio je Majom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

10.05.2021 00:45

Sta tata Taki kaze za ovaj " flert" van Zadruge ? O njenim " flertovima" u Zadruzi , sve videli i culi. Pfuj. Pfuj.Pfuj !