BRAT SANDRE REŠIĆ REKAO ŠTA MISLI O NJENOM POLJUPCU S MATOROM: Šokirale su sve!

Autor:

Zadruga

09.05.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić šokirala je javnost kada se na protekloj "Zadrugoviziji" poljubila sa Jovanom Tomić Matorom tokom nastupa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra i Jovana se strasno poljubile

Njih dve su pevale i igrale uz pesmu "Samo s*ks", a na kraju performansa pao je i poljubac koji je sve iznenadio.

I dok su im članovi žirija dali podršku i pohvalili nastup, porodice ove dve učesnice se nisu oglašavale.

Foto: instagram.com/sandra_resic
Sandra Rešić

Međutim, sada se oglasio brat Sandre Rešić koji je otkrio šta misli i o njenom učešću u "Zadruzi", ali i o čuvenom poljupcu:

- Biću kratak, rijaliti programi nisu nešto što pratim, ali kako je moja sestra učesnik, svakako se trudim da budem koliko-toliko u toku. Što se porodice i mene tiče, zna se šta mislimo - jako smo ponosni na Sandru, a i ona sama to treba da bude. Zna ko je i šta je, koliko vredi i ko su joj pravi prijatelji. Što se aktuelne situacije sa nastupom na "Zadrugoviziji" tiče - ljudi, je l' se šalimo? Meni je cela ta priča presmešna, s obzirom na to šta sve zadrugari tamo rade. Mislim da smo svi u životu gledali, da naglasim - NASTUPE, koji za cilj imaju da šokiraju i ostave utisak. A koliko ja kontam, u šoubiznisu se to ceni - odgovorio je Sandrin brat Boban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading