(VIDEO) SVIMA JE ZGROZIO ŽIVOT: Lepi Mića isprozivao licemerne zadrugare, pa svima otkrio šta se krije ispod Brendonovg kreveta!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.05.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi se pitaju da li je i za ovo smeće kriva Miljana?!

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Mića je načisto izludeo pa se izvikao na zadrugare...

Najaljkavija učesnica rijalitija "Zadruga" definitivno je, ako se pitaju ostali učesnici, Miljana Kulić. Nju zadrugari stalno prozivaju zbog njene aljkavosti, ali izgleda da nije ona jedina takva.

Čisteći danas, Lepi Mića naleteo je na sramotan i užasavajuć prizor ispod Brendonovog kreveta, pa je pozvao i ostale zadrugare da vide, dok je vikao kroz kuću, prozivajući licemerne zadrugare koji ćute o toj količini prljavštine u spavaonici, a redovno napadaju Miljanu. 

- Dođite vamo da vidite šta je čistoća, dođite da vidite Brendona! O ovome ćutite! O ovome vi ćutite - besno je vikao Lepi Mića.

Ni fanovi nisu bili najnakonjeniji ovom prizoru, pa se u komentarima mogu videti pitanja poput:

- Najlakše im da napadnu Miljanu, koji ološi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

08.05.2021 22:02

Mica je placen da bude pretorijanac , po zadatku. Skrece temu. Kakve veze ima komentar zadrugara o jezicari Miljani sa Brendonovom higijenom? Miljana sve zadrugare pljuje , vredja najgorim recima da bi posle izigravala zrtvu kako je svi napadaju. Ludilo , makijavelizam ...nemaju granice za ostvarenje zamisljenog cilja.