TARA POKUŠALA SAMOUBISTVO ZBOG IVANE ALEKSIĆ: Zadrugarka totalno izgubila KOMPAS!

Autor:

Zadruga

08.05.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov konstantno pod sedativima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov u problemima...

Nakon što je zbog lomljenja inventara diskvalifikovana iz Bele kuće, Tara Simov se neprestano suočava sa brojim problemima. Tara je ostala bez zarađenog novca i svaku pomoć od prijatelja, kako tvrdi, odbija, ali su na njenu adresu stigle i pretnje, od Nenadove supruge lično.

Tara se, navodno, zbog lošeg psihičkog stanja ne skida sa lekova za smirenje, a prema pisanju Alo.rs pokušala je i da sebi oduzme život.


Tara je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne „Zadruge“, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili - počeo je za Alo.rs Tarin bliski prijatelj i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Aleksić i Tara Simov

Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju devojku - izjavio je.

Kako je naveo, Tara se nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim pretnjama, a naročito od strane Ivane Aleksić.

Kada je rekla da će živeti u stanu u kom je Ša živeo sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala... Ubrzo nakon toga je popila celu tablu sedativa - rekao je anonimni izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zapretila joj... Ivana Aleksić

Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi - zaključio je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Pavko

08.05.2021 11:22

Samo ludara Taru spasava.

Srđan

08.05.2021 11:50

Pustite je na miru. Neka radi šta hoće.

Nađa

08.05.2021 12:09

Pa zar nije uspela? Pomozite joj da uspe.

Slaviša

08.05.2021 12:41

Tara laže, a novinar pomaže.