TARA POPILA ŠAKU LEKOVA: Stižu joj pretnje iz Ivaninog salona, ne sme da izađe na ULICU!

Autor:

Zadruga

07.05.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov diskvalifikovana je iz "Zadruge", a iako je želja njenog dečka Nenada Aleksića Ša da ona živi u njegovom stanu, ona ipak nije mogla tamo i sada se krije od ljudi koji joj prete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara pod lekovima i u strahu...

Tara je, naime, u stanu svog prijatelja, a kako se spekuliše dobila je veliki broj pretnji iz Ivaninog salona zbog čega je veoma uplašena te je popila lekove za smirenje i izgubila čak osam kilograma:

- Tara je neprepoznatljiva. Stalno je na lekovima i smršala je osam kilograma. Popila je šaku lekova kako bi se smirila. Ne izlazi iz stana, boji se za svoju bezbednost. Nije znala da će rijaliti toliko ostaviti traga na nju i sve članove porodice, za sve je zabrinuta - poručuje jedan od članova njene porodice.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Tara želi da bude u Nenadovom stanu, njegov brat je ne zove da joj da ključ...

- Pretnje joj svakodnevno stižu iz salona Nenadove supruge Ivane i to nije nimalo naivno. Krhka je da bi se sa svime izborila. Pokušava da skupi energiju i krene dalje, ali joj teško ide. Užasnuta je zbog svega i nije joj lako. Pokušaće iz svega da se izvuče, međutim sve je ostavilo velik trag na nju - zaključuje izvor.

Simova je, podsetimo, u rijalitiju fizički nasrnula najpre na Miljanu Kulić, a onda i na Ša, da bi potom Tara porazbijala pola inventara na imanju "Zadruge". Produkcija je potom donela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara izbačena iz "Zadruge 4".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milena

07.05.2021 11:24

Kojih 8 kg izgubila, odakle???? Krhka, a izlomila celu zadrugu??? More mrš

Odgovori 15 0
Jeca

07.05.2021 12:41

Koga briga i da crkne monstrum!!!!

Odgovori 11 0
Nemanja

07.05.2021 15:00

Ko ce da preti bednici? Ne zaslužuje pogled.

Džama

07.05.2021 17:49

Tara laže. Sve laže.