TRAŽIĆU OPROST OD IVANE: Tara Simov kontaktirala Nenadovu porodicu, a ovako su joj ODGOVORILI!

Autor:

Zadruga

06.05.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana Tara Simov napustila je "Zadrugu" i ostavila ucveljenog Nenada Aleksića koji je tokom čitavog dana slao poruke svom bratu Predragu da njegovoj devojci da ključeve od stana.

RepublikaFoto: instagram.com
Tara želi oprost od Ivane

Za to vreme oglasila se Tara i otkrila kako provodi prve sate van "Zadruge" u kojoj je uspela da započne vezu sa oženjenim reperom, ali i napravi opštu pometnju ulazeći u svađu sa mnogima. Ona je najpre progovorila o tome da li se čuje sa Nenadovim bratom:

- Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti, ja bih to jako volela - kazala je Tara, pa otkrila da li će otići u stan u kom je Ivana, reperova žena, do nedavno živela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Simovljeva želi u Nenadov stan, ali je negovi ne zovu...

- Otići ću, jer sam mu obećala da ću sedeti i biti tamo gde je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili - rekla je Simova. 

- Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako - s razlogom je, nisam ni za primer, ni za poželeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu - dodala je za "Blic" Simovljeva i dodala: 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Reper molio brata da primi Taru u stan...

- Svesna sam ja bila cele situacije sve vreme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvredila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve - zaključuje Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nemanja

07.05.2021 15:08

Snaći će se ona. Odrasla je na ulici.